Συγκροτήθηκε η επιτροπή Χωροταξίας και Περιβάλλοντος

Συγκροτήθηκε η επιτροπή Χωροταξίας και Περιβάλλοντος

Συγκροτήθηκε η επιτροπή Χωροταξίας και Περιβάλλοντος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 944 ΦΟΡΕΣ

Συγκροτήθηκε με απόφαση του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου, η Περιφερειακή Επιτροπή Χωροταξίας & Περιβάλλοντος αρμοδιότητας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για τις Περιφερειακές Ενότητες της Δωδεκανήσου.

Έργο της Επιτροπής είναι η από κοινού διατύπωση των θέσεων και απόψεων του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων για κάθε Χωροταξικό & Περιβαλλοντικό θέμα, σε επίπεδο Π.Ε. Δωδεκανήσου της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.


Η απόφαση του περιφερειάρχη αναφέρει τα εξής:
«Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε
Συγκροτούμε Περιφερειακή Επιτροπή Χωροταξίας & Περιβάλλοντος αρμοδιότητας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για τις Περιφερειακές Ενότητες της Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ως εξής:
1. Αποστολίδου Εύα γεωπόνο, με αναπληρώτρια την Πρατσινάκη Γεωργία γεωπόνο, υπαλλήλους της Δ/νσης Αγροτ. Οικονομίας Δωδεκανήσου.


2. Λεφάκη Δημήτριο δασολόγο, με αναπληρωτή τον Μπλιάκο Εμμανουήλ-Πάρι δασολόγο, υπαλλήλους της Δ/νσης Δασών Δωδεκανήσου.
3. Γεωργά Στυλιανή γεωπόνο, με αναπληρωτή τον Μαστόρου Σάββα γεωπόνο, υπαλλήλους της Δ/νσης Αγροτ. Οικονομίας Δωδεκανήσου.


4. Ζαρογιάννη Ελένη κτηνίατρο, με αναπληρωτή τον Μανώλακα Παναγιώτη κτηνίατρο, υπαλλήλους της Δ/νσης Κτηνιατρικής Δωδεκανήσου.
5. Φλάγκο Ιωάννη Αγρονόμο Τοπογράφο μηχανικό, της Δ/νσης Αγροτ. Οικονομίας Δωδεκανήσου, με αναπληρωτή τον Ζαννετίδη Κωνσταντίνο τοπογράφο μηχανικό ΤΕ, υπάλληλο της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου.


6. Περράκη Εμμανουήλ ΤΕ Ιχθυοκομίας - Αλιείας με αναπληρώτρια τη Μακριλλού Ευδοκία ΤΕ Ιχθυοκομίας - Αλιείας υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αλιείας Δωδεκανήσου.
Πρόεδρος της Επιτροπής ορίζεται η γεωπόνος Αποστολίδου Εύα, με αναπληρώτριά της τη γεωπόνο Πρατσινάκη Γεωργία.


Γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται η Παπαχειμώνα Ευαγγελία γεωπόνος, υπάλληλος της Δ/νσης Αγροτ. Οικονομίας Δωδεκανήσου, με αναπληρωτή τον Μαρτέν Ευστάθιο του κλάδου ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, υπάλληλο του Τμήματος Γραμματειακής Υποστήριξης της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής.

΄Εργο της Επιτροπής είναι η από κοινού διατύπωση των θέσεων και απόψεων του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων για κάθε Χωροταξικό & Περιβαλλοντικό θέμα, σε επίπεδο Π.Ε. Δωδεκανήσου της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου».

Διαβάστε ακόμη

Συνεδριάζει αύριο η Επιτροπή Περιβάλλοντος της περιφέρειας

«Σύνδεσμος Αγάπης»: Η αλληλεγγύη πάντα σε πρώτο πλάνο

Σκλαβενίτης: Νέο deal στη Ρόδο – Συμφώνησε με την αλυσίδα «Φλεβάρης»

Έκπτωση 30% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για 7 νησιά

Στην περιφέρεια Αντιπροσωπεία της ΑΔΕΔΥ

Λύση με χάραξη νέου δρόμου για τη λειτουργία του Δημοτικού Σχολείου Λειβάδας Αρχαγγέλου!

Πλειστηριασμοί: Μαζικό "σφυροκόπημα" στη Σύμη, στο "στόχαστρο" ξενοδοχείο 3 αστέρων στη Λέσβο

Σύλλογος ΑμεΑ: Απαλλαγή από τη μηνιαία παρακράτηση φόρου σε μισθούς και συντάξεις για τα άτομα με αναπηρία άνω του 80%