Παναγιώτης Σπάρταλης: «Θα πάμε χωρίς άγχος»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Θα πάμε χωρίς άγχος»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Θα πάμε χωρίς άγχος»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 840 ΦΟΡΕΣ

Χωρίς άγχος αναμένεται να παραταχθεί ο Ιάλυσος στο Κυριακάτικο πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την πρωτοπόρο Κόρινθο.

Οι «ερυθροκίτρινοι» μετά τις τελευταίες επιτυχίες είναι σαφώς πιο άνετοι στη βαθμολογία και αυτό είναι κάτι που τους δίνει τη δυνατότητα να παίξουν χωρίς πίεση απέναντι στην ομάδα της Κορίνθου. Μιλώντας στην «Αθλητική Ροδιακή» για την αναμέτρηση, ο τεχνικός των «ερυθροκίτρινων» Παναγιώτης Σπάρταλης τόνισε τα εξής:

«Πρόκειται για ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Παίζουμε με την πρωτοπόρο και με μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Πλέον, σε αυτά παιχνίδια με τους πρωτοπόρους έχουμε τη δυνατότητα να παίζουμε χωρίς άγχος. Ό,τι καλύτερο μπορέσουμε να πάρουμε, ασφαλώς και θα είναι πάρα πολύ σημαντικό ενόψει της συνέχειας».

Η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά σε καθημερινή βάση. Το πολύ ευχάριστο για τον Παναγιώτη Σπάρταλη είναι, ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Η τελευταία προπόνηση είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί αύριο το πρωί. Η αποστολή θ’ αναχωρήσει το απόγευμα για την Κόρινθο και θα επιστρέψει στη βάση της την Κυριακή το βράδυ, μετά το παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμη

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη

Στην 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» ο Ματθαίος Μπουρλίδης