Βροντερό «παρών» των δρομέων στο “Arhaggelos Run”!

Βροντερό «παρών» των δρομέων στο “Arhaggelos Run”!

Βροντερό «παρών» των δρομέων στο “Arhaggelos Run”!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2545 ΦΟΡΕΣ

Τον δικό του δρομικό-αθλητικό χαρακτήρα σε διαδρομές ξεχωριστές αποκτά το “Arhaggelos Run”, αφού μέχρι και χθες το απόγευμα είχαν δηλώσει συμμετοχή συνολικά 334 αθλητές-αθλήτριες κάθε ηλικίας. Δρομείς με δελτίο σε συλλόγους, ελεύθεροι ασκούμενοι και μαθητές-μαθήτριες θα σταθούν στην εκκίνηση του αυριανού αγώνα για να χαρούν πάνω απ’ όλα την παρουσία τους εκεί.

Συγκεκριμένα, στα 1.000μ. του παιδικού αγώνα στις 10:00 θα λάβουν μέρος 88 μαθητές-μαθήτριες (40 αγόρια και 44 κορίτσια), στα 10.000μ.στις 10:15 περίπου, θα συμμετάσχουν 108 δρομείς (24 γυναίκες και 84 άνδρες) και στα 5.000μ. στις 11:30 έχουν εγγραφεί 138 δρομείς (59 γυναίκες και 79 άνδρες).

*Να σημειωθεί ότι οι τελευταίες εγγραφές θα γίνουν την Κυριακή, μέχρι 20 λεπτά πριν την έναρξη του κάθε αγωνίσματος στη Γραμματεία, επομένως ο συνολικός αριθμός των δρομέων θ’ αυξηθεί.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δρομέων θα λειτουργήσουν ξεχωριστές γραμματείες, ώστε οι συμμετέχοντες να παραλαμβάνουν τους αριθμούς τους.

Για τον παιδικό αγώνα η Γραμματεία θα λειτουργήσει από τις 9:00 μέχρι τις 9:40, για τα 10.000μ. από 9:20 μέχρι 10:00 και για τα 5000μ. από τις 10:30 μέχρι τις 11:10.

Υπενθυμίζεται ότι τον αγώνα διοργανώνει η Δάφνη Ρόδου με τη Μ.Κ.Ο. ΔΙΑ.ΕΛΠΙΣ (Διαδρομή Ελπίδας) και τη στήριξη της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του δήμου Ρόδου, της Δημοτικής Κοινότητας Αρχαγγέλου, του Άρη Αρχαγγέλου, του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρχαγγέλου «Ο Αίθωνας», του Συλλόγου Προστασίας Μικρόσωμου Αλόγου «Φαέθων», της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου, του Συνδέσμου Κριτών Δωδεκανήσου καθώς και άλλων υποστηρικτών-χορηγών.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και η Οργανωτική Επιτροπή ζητά εθελοντική προσφορά σε τρόφιμα μακράς διαρκείας, προκειμένου να ενισχυθεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο Αρχαγγέλου. Τα τρόφιμα θα τ’ αφήσουν οι συμμετέχοντες δρομείς την ημέρα του αγώνα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο των διοργανωτών.

Περιγραφή διαδρομών του αγώνα μέσα στον Αρχάγγελο:
Δρόμος 10.000 μ. ώρα έναρξης: 10:15
Η εκκίνηση θα δοθεί στο σχολείο στον κεντρικό δρόμο στον Αρχάγγελο. Με κατεύθυνση προς Στεγνά, κάνουν οι δρομείς αναστροφή λίγο πιο ψηλά από τον κόμβο και επιστρέφουν προς την αφετηρία/τερματισμό και συνεχίζουν Ψάρια Αιγαίου – Κυκλικό κόμβο πριν την έξοδο στη Ρόδου – Λίνδου (δεν βγαίνουν Ρόδου-Λίνδου) και επιστρέφουν προς (αφετηρία/τερματισμό). Η διαδρομή είναι 5.000μ, οπότε θα γίνουν δύο διαδρομές πήγαινε - έλα των 5.000μ. για τα 10.000μ.

Δρόμος 5.000 μ. ώρα έναρξης: 11:30 με 11:40
Η εκκίνηση θα δοθεί στο σχολείο στον κεντρικό δρόμο στον Αρχάγγελο. Με κατεύθυνση προς Στεγνά, κάνουν οι δρομείς αναστροφή λίγο πιο ψηλά από τον κόμβο και επιστρέφουν προς την αφετηρία/τερματισμό και συνεχίζουν Ψάρια Αιγαίου – Κυκλικό κόμβο πριν την έξοδο στη Ρόδου – Λίνδου (δεν βγαίνουν Ρόδου-Λίνδου) και επιστρέφουν προς (αφετηρία/τερματισμό). Η διαδρομή είναι 5.000μ.

Δρόμος 1.000 μ. Μαθητών/ τριών Δημοτικών Σχολείων ώρα έναρξης: 10:00
Η διαδρομή του Παιδικού Αγώνα θα έχει αφετηρία από το σχολείο, κεντρικός δρόμος στον Αρχάγγελο με κατεύθυνση προς Ψάρια Αιγαίου και, έπειτα γίνεται αναστροφή και επιστρέφουν για τερματισμό τα παιδιά.

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα