Wine Tasting Day Rhodes 2024

Wine Tasting Day Rhodes 2024

Wine Tasting Day Rhodes 2024

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1953 ΦΟΡΕΣ

Μετά την επιτυχία του 2023, το Wine Tasting Day Ρόδου επιστρέφει για το 2024

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε τη διοργάνωση του 2ου Wine Tasting Day Rhodes 2024, μίας ακόμη επιτυχημένης εκδήλωσης από την εταιρεία ΜΑΚΕΣΤΑΣ Wine & Spirits σε συνεργασία με την κάβα VINTAGE.

Μετά την εξαιρετική ανταπόκριση του κοινού το περασμένο έτος, το Wine Tasting Day επιστρέφει για να προσφέρει μια ακόμη μοναδική οινική εμπειρία.

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, στο Ξενοδοχείο ACANDIA στη Ρόδο, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 9 το βράδυ, επαγγελματίες και λάτρεις του κρασιού θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν περισσότερα από 60 οινοποιεία και 350 ετικέτες κρασιών, επιλεγμένων με προσοχή για ν’ αναδείξουν την εξαιρετική ποιότητα, γεύση και ιστορία πίσω από κάθε ποτήρι.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα ν’ ανακαλύψουν και να γνωρίσουν από κοντά μερικούς από τους καλύτερους αμπελώνες, τόσο από την εγχώρια όσο και από τη διεθνή αγορά, ενώ θα έχουν επίσης την ευκαιρία να συζητήσουν με ειδικούς για τα στάδια παραγωγής του κρασιού, καθώς και τις νέες τάσεις!

Αναμένουμε τον χώρο του Ξενοδοχείου ΑCANDIA να πλημμυρίσει από μεθυστικά αρώματα και γεύσεις, προσφέροντας στο οινόφιλο κοινό της Ρόδου πάνω από 9 ώρες οινικής απόλαυσης, δημιουργώντας μία ατμόσφαιρα που θα μείνει αξέχαστη σε όλους τους επισκέπτες της έκθεσης.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την εταιρεία ΜΑΚΕΣΤΑΣ Wine & Spirits

Η εκδήλωση είναι ανοικτή στο κοινό.

Διαβάστε ακόμη

Πάμε Στοίχημα: Περισσότερα από 24 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

To ΝΕΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ των Super Market Παναγιωτάς είναι εδώ!

ΚΙΤΡΙΝΟ ή ΠΡΑΣΙΝΟ τι να επιλέξω;

Sissitio ...Πανδαισία γεύσεων, αισθήσεων και εμπειριών

Τα Mymarket στηρίζουν για 2η χρονιά τους εργαζομένους τους που θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους!

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Η Meeting Point Hotel Management Hellas, αναζητά για τα ξενοδοχεία της στη Ρόδο, που φέρουν τα brands LABRANDA, Βοηθό Λογιστή

Νέους συνεργάτες για να στελεχώσουν το δυναμικό της αναζητά η Caterplus