Την Πέμπτη θα δικαστεί ο 59χρονος Ροδίτης που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος 15χρονης

Την Πέμπτη θα δικαστεί ο 59χρονος Ροδίτης που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος 15χρονης

Την Πέμπτη θα δικαστεί ο 59χρονος Ροδίτης που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος 15χρονης

Ελευθερία Πελλού

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3825 ΦΟΡΕΣ

Στο εδώλιο του Τριμελούς Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου Ρόδου θα καθίσει την προσεχή Πέμπτη ο 59χρονος που συνελήφθη σε χωριό της Ρόδου μετά από καταγγελία που έγινε από τους γονείς ανήλικης, σύμφωνα με την οποία προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Συγκεκριμένα, ο 59χρονος κατηγορείται ότι φίλησε στο κεφάλι και στην περιοχή του στήθους, την 15χρονη κοπέλα.

Ο 59χρονος δάσκαλος πολεμικών τεχνών, ο οποίος εμφανίστηκε σήμερα τα ξημερώματα στο Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού και συνελήφθη, σήμερα το μεσημέρι προσήχθη, συνοδευόμενος από το συνήγορο του κ. Άκη Δημητριάδη, ενώπιον της αρμόδιας Αντεισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδο η οποία και άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος σε βάρος του για κατάχρηση ανηλίκου δια της απεύθυνσης χειρονομιών γενετήσιου χαρακτήρα από πρόσωπο στο οποίο το είχαν εμπιστευθεί για να το επιβλέπει.

Στη συνέχεια ο 59χρονος παραπέμφθηκε να δικαστεί από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου από όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία έως το μεσημέρι της Πέμπτης 22 Φεβρουαρίου. Ο 59χρονος που αρνείται εξ αρχής όλα όσα του καταλογίζονται και δηλώνει ότι ουδεμία σχέση έχει με την καταγγελία που έχει γίνει σε βάρος του, αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, η υπόθεση άρχισε να απασχολεί τις διωκτικές αρχές της περιοχής μας όταν προχθές (19 Φεβρουαρίου 2024) εμφανίστηκαν στο αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού οι γονείς της 15χρονης κοπέλας και κατήγγειλαν ότι η κόρη τους, τους είπε πως ο 59χρονος δάσκαλος της αφού την αγκάλιασε την φίλησε στο κεφάλι και στην περιοχή του στήθους.

Μετά την καταγγελία οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον 59χρονο, ο οποίος και εντοπίστηκε τελικά (εμφανίστηκε αυτοβούλως) χθες τα ξημερώματα, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη.

Διαβάστε ακόμη

Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο

Καταδικάστηκε 53χρονος Βούλγαρος που εξαπάτησε υπάλληλους ανταλλακτηρίων

Αθωώθηκε 46χρονη για στέρηση επικοινωνίας του παιδιού με τον πατέρα του

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου

Αθώοι κρίθηκαν Τούρκος και Ρώσος για διακίνηση μεταναστών στην Κω