Κορυφαία προϊόντα, networking και ζωντανές γαστρονομικές εμπειρίες στο 4ο Roadshow της Caterplus την Παρασκευή 22 Μαρτίου

Κορυφαία προϊόντα, networking και ζωντανές γαστρονομικές εμπειρίες στο 4ο Roadshow της Caterplus την Παρασκευή 22 Μαρτίου

Κορυφαία προϊόντα, networking και ζωντανές γαστρονομικές εμπειρίες στο 4ο Roadshow της Caterplus την Παρασκευή 22 Μαρτίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2485 ΦΟΡΕΣ

Η μεγαλύτερη Έκθεση Food Service της Ρόδου θα είναι σύντομα γεγονός!

Μια must έκθεση γεμάτη συναντήσεις, γεύσεις και επιχειρηματικές ευκαιρίες προετοιμάζει η Cateruplus στις εγκαταστάσεις του Rodos Palace, καθώς ετοιμάζεται να φιλοξενήσει την τέταρτη προϊοντική της έκθεση, το Roadshow 2024, την Παρασκευή 22 Μαρτίου από τις 10:00 έως τις 18:00.

Με πάνω από 50 εκθέτες και 3.000 μοναδικά προϊόντα, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσουν πρώτοι τα κορυφαία προϊόντα της ερχόμενης σεζόν, να γνωρίσουν τις νέες τάσεις της αγοράς και να παρακολουθήσουν εξειδικευμένα σεμινάρια από ειδικούς.

Συγκεκριμένα, η έκθεση απευθύνεται σε:

  • Μάγειρες
  • F&B Managers
  • Ζαχαροπλάστες
  • Διευθυντές Ξενοδοχείων
  • Αρτοποιούς
  • Υπεύθυνους Αγορών
  • Bartenders
  • Σομελιέ
  • Ιδιοκτήτες και Επαγγελματίες του τομέα της εστίασης και της φιλοξενίας

Παράλληλες εκδηλώσεις

H Caterplus σας προσφέρει τρεις μοναδικές εκπαιδεύσεις με τρεις από τους πιο αναγνωρισμένους Chef της Ελλάδας που δεν πρέπει να χάσετε!

ΣTIΣ 12:00 – World blending & Greek Ingredients με τον Δημήτρη Παμπόρη:

Με οδηγό την απλότητα και έμπνευση τις αναμνήσεις των παιδικών του χρόνων, ο Chef Δημήτρης Παμπόρης σας καλεί σε μια μοναδική εκπαίδευση για θα ανακαλύψετε το πώς η σύγχρονη τεχνική ευελιξία μπορεί να μεταμορφώσει τις φρέσκες πρώτες ύλες και τις παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις σε κάτι πολύπλοκο, σε κάτι ανώτερο.

ΣΤΙΣ 14:00 – Νέες υφές και τεχνικές στην Ζαχαροπλαστική με τον Ηλία Νικολά:

O Pastry Chef Ηλίας Νίκολα, σας παρουσιάζει νέες τεχνικές και υφές στην ζαχαροπλαστική σε ένα ξεχωριστό tasting session το οποίο θα ακολουθήσει συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων.

ΣΤΙΣ 16:00 – Ο κόσμος της Pizza (Θεωρία και τεχνικές) με τον Δημήτρη Φραγκογιάννη:

Από την εκμάθηση τεχνικών παρασκευής προζυμιών, μέχρι την κατανόηση του ρόλου της μαγιάς και των χαρακτηριστικών των διαφορετικών αλεύρων ο Chef Δημήτρης Φραγκογιάννης σας καλεί σε ένα συναρπαστικό σεμινάριο για την αυθεντική ιταλική Pizza και όλα τα στάδια παραγωγής της.

Caterplus – 35 χρόνια δίπλα στον επαγγελματία

Η Caterplus έχει καθιερωθεί ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην εισαγωγή και διανομή τροφίμων και ποτών στην αγορά του Νοτίου Αιγίου και της Κρήτης. Με τα τρία υποκαταστήματά της σε Ρόδο, Κάρπαθο και Ηράκλειο, εξυπηρετεί πάνω από 2.000 επιχειρήσεις και έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του γαστρονομικού τοπίου του τόπου μας.

Το φετινό λοιπόν Roadshow αποτελεί το αποκορύφωμα μια πορείας η οποία είχε πάντα σαν στόχο της όχι μόνο την ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών της, αλλά και την ανάπτυξη της αγοράς τροφίμων, προσφέροντας στους επαγγελματίες τη δυνατότητα:

  • Να ανακαλύψουν νέα προϊόντα και τάσεις,

  • Να αλληλοεπιδράσουν με προμηθευτές από όλο τον κόσμο,

  • Να εκπαιδευτούν από διάσημους σεφ μέσω ζωντανών επιδείξεων,

  • Να γνωρίσουν άλλους επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης.

Roadshow 2024 by Caterplus

Τοποθεσία: Rodos Palace

Ημερομηνία: Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2024

Ωράριο: 10:00 – 18:00

Για επαγγελματίες!


Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το event εδώ: https://roadshow.caterplus.gr/

 

 

Διαβάστε ακόμη

Πάμε Στοίχημα: Περισσότερα από 24 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

To ΝΕΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ των Super Market Παναγιωτάς είναι εδώ!

ΚΙΤΡΙΝΟ ή ΠΡΑΣΙΝΟ τι να επιλέξω;

Sissitio ...Πανδαισία γεύσεων, αισθήσεων και εμπειριών

Τα Mymarket στηρίζουν για 2η χρονιά τους εργαζομένους τους που θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους!

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Η Meeting Point Hotel Management Hellas, αναζητά για τα ξενοδοχεία της στη Ρόδο, που φέρουν τα brands LABRANDA, Βοηθό Λογιστή

Νέους συνεργάτες για να στελεχώσουν το δυναμικό της αναζητά η Caterplus