Δαπάνες της περιφέρειας για δράσεις πολιτισμού στα νησιά

Δαπάνες της περιφέρειας για δράσεις πολιτισμού στα νησιά

Δαπάνες της περιφέρειας για δράσεις πολιτισμού στα νησιά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 944 ΦΟΡΕΣ

Εγκρίθηκε με Απόφαση του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, κ. Γιώργου Χατζημάρκου, η έκδοση αποφάσεων ανάληψης υποχρεώσεων, δαπανών της ΠΕ Δωδεκανήσου για τις εξής δράσεις πολιτισμού στα νησιά μας:

- Έγκριση διάθεσης πίστωσης ως προς το συνολικό ποσό των 3.100€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για τη συνδιοργάνωση της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με τον Πολιτιστικό & Λαογραφικό Σύλλογο Σορωνής «ΤΟ ΑΜΠΕΡΝΑΛΛΙ» του 23ου ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΣΟΡΩΝΗΣ στην Σορωνή νήσου Ρόδου στις 17 Μαρτίου 2024 στην νήσο Ρόδο. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης.

- Έγκριση διάθεσης πίστωσης ως προς το συνολικό ποσό των 3.100€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για τη συνδιοργάνωση της ΠΝΑΙ με τη Δημοτική Κοινότητα Πυλώνας Καρναβαλικών Εκδηλώσεων στην Πυλώνα νήσου Ρόδου στις 10 Μαρτίου 2024. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης (dj και απαιτούμενα μηχανήματα).

- Έγκριση διάθεσης πίστωσης ως προς το συνολικό ποσό των 3.100€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για τη συνδιοργάνωση της ΠΝΑΙ με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λάρδου «Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ» Καρναβαλικών Εκδηλώσεων 2024 στη Λάρδο νήσου Ρόδου στις 17 Μαρτίου 2024. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης (dj και απαιτούμενα μηχανήματα), καλλιτεχνικές αμοιβές για θεατρική παράσταση και εκτύπωση προωθητικού υλικού.

- Έγκριση διάθεσης πίστωσης ως προς το συνολικό ποσό των 3.100€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για τη συνδιοργάνωση της ΠΝΑΙ με τον Πολιτιστικό και Περιβαλλοντικό Σύλλογο Καλυθιών «Ο ΦΑΡΟΣ» Εορταστικών Εκδηλώσεων Αποκριάς «ΚΑΛΥΘΕΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2024» στις Καλυθιές νήσου Ρόδου στις 17 Μαρτίου 2024. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για ηχοφωτιστική κάλυψή της.

- Έγκριση διάθεσης πίστωσης ως προς το συνολικό ποσό των 3.100€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για τη συνδιοργάνωση της ΠΝΑΙ με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρχαγγέλου «ΑΙΘΩΝΑΣ» του ΑΡΧΑΓΓΕΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ 2024 στον Αρχάγγελο νήσου Ρόδου στις 18 Μαρτίου 2024. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για ηχοφωτιστική κάλυψη της εκδήλωσης με ενοικίαση εξέδρας.

- Έγκριση διάθεσης πίστωσης ως προς το συνολικό ποσό των 3.100€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για τη συνδιοργάνωση της ΠΝΑΙ με τη Δημοτική Κοινότητα Παραδεισίου του 3ου Νυχτερινού Καρναβαλιού Παραδεισίου νήσου Ρόδου στις 16 Μαρτίου 2024. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης.

- Έγκριση διάθεσης πίστωσης ως προς το συνολικό ποσό των 1.755€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για την συνδιοργάνωση της ΠΝΑΙ με Τον Μ.Π. & Ε. Σύλλογο Πυλίου Κω «Ο ΑΠΕΛΛΗΣ» του Πυλιώτικου Καρναβαλιού 2024 στη νήσο Κω στις 17 Μαρτίου 2024. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για αμοιβή τοπικού μουσικού σχήματος που θα συμμετέχει στην εκδήλωση.

- Έγκριση διάθεσης πίστωσης ως προς το συνολικό ποσό των 1.240€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ στον Φορέα 072 ΚΑΕ 0844α της Π.Ε. Δωδεκανήσου για τη συνδιοργάνωση της ΠΝΑΙ με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παστίδας «ΚΑΜΑΡΙ» «Αναπαράστασης Ορκωμοσίας των Αγωνιστών και της Κήρυξης της Επανάστασης του 1821 στο Μοναστήρι της Αγίας Λαύρας» στο προαύλιο Ι.Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου νήσου Ρόδου στις 25 Μαρτίου 2024. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης.

- Έγκριση διάθεσης πίστωσης ως προς το συνολικό ποσό των 4.960€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για τη συνδιοργάνωση της ΠΝΑΙ με το Μουσικό Σχολείο Ρόδου του 4ου Μουσικού Φεστιβάλ με τίτλο «Ρόδος: Σταυροδρόμι Πολιτισμών και Συμπράξεων Μουσικών Σχολείων» σε εμβληματικά σημεία της νήσου Ρόδου από 11 έως 14 Απριλίου 2024. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για ηχοφωτιστική κάλυψη των εκδηλώσεων του φεστιβάλ.

- Έγκριση διάθεσης πίστωσης ως προς το συνολικό ποσό των 992€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για τη συνδιοργάνωση της ΠΝΑΙ με τον Εξωραϊστικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Μενετών Καρπάθου του «ΕΘΙΜΟΥ ΤΟΥ ΠΙΠΕΡΙΟΥ» στη νήσο Κάρπαθο στις 18 Μαρτίου 2024 (Καθαρή Δευτέρα). Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης.

- Έγκριση διάθεσης πίστωσης ως προς το συνολικό ποσό των 1.240€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για τη συνδιοργάνωση της ΠΝΑΙ με τον Εξωραϊστικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Μενετών Καρπάθου Πασχαλινής Εκδήλωσης στη νήσο Κάρπαθο στις 27 Απριλίου 2024. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για ηχοφωτιστική κάλυψη της εκδήλωσης.

- Έγκριση διάθεσης πίστωσης ως προς το συνολικό ποσό των 3.100€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για τη συνδιοργάνωση της ΠΝΑΙ με το Ωδείο Ρόδου και τον δήμο Ρόδου του «14ου Διεθνούς Φόρουμ Πιάνου Ρόδου και Διεθνούς Φεστιβάλ Μουσικής Τέχνης Ρόδου» στη νήσο Ρόδο από 4 έως 7 Ιουλίου 2024. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για αμοιβή σολίστ και υπηρεσίες εκτύπωσης υλικού για τις ανάγκες του φεστιβάλ.

- Έγκριση διάθεσης πίστωσης ως προς το συνολικό ποσό των 6.200€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για τη συνδιοργάνωση της ΠΝΑΙ με το Ελληνικό Ίδρυμα Ιστορικών Μελετών και τον δήμο Καστελλόριζου του 9ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ «ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ» στη νήσο Καστελλόριζο από 25 Αυγούστου έως 01 Σεπτεμβρίου 2024. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για ηχοφωτιστική κάλυψη και ενοικίαση τεχνικού εξοπλισμού για υποστήριξη εκδηλώσεων του φεστιβάλ.

- Έγκριση εξειδίκευσης πίστωσης ως προς το συνολικό ποσό των 31.000€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για την παραγωγή βιντεοσκοπικού υλικού πολιτιστικού περιεχομένου για το Εθνικό Θέατρο Ρόδου στο πλαίσιο της ανάδειξης των ιστορικών μνημείων της Δωδεκανήσου.

Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για παραγωγή βιντεοσκοπικού υλικού ήτοι:
- Μία ταινία τεκμηρίωσης (ντοκιμαντέρ) διάρκειας 30 λεπτών.
- Ένα cut version διάρκειας 3 έως 5 λεπτών.
- Ένα trailer/teaser διάρκειας 1 λεπτού.
- Η εργασία θα συμπεριλαμβάνει ιστορική τεκμηρίωση/μελέτη, συλλογή αρχειακών φωτογραφιών και ντοκουμέντων, αναζήτηση ομιλητών κ.λπ.

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»

«Μάνες της τέχνης» - Πρωτότυπη εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου αύριο με αφορμή τη γιορτή της μητέρας