Ημερίδα για τη μελισσοκομία το Σάββατο

Ημερίδα για τη μελισσοκομία το Σάββατο

Ημερίδα για τη μελισσοκομία το Σάββατο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1257 ΦΟΡΕΣ

Με την εκπαιδευτική ημερίδα που θα έχει ως θέμα, την ενημέρωση των μελισσοκόμων σε θέματα που αφορούν στη μελισσοκομία, θα κορυφωθούν φέτος οι εκδηλώσεις «Ρόδος – Μήνας Μελισσοκομίας 2024» που για 21η χρονιά οργανώνονται στη Ρόδο.

Τα σεμινάρια που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του μήνα, συνδιοργανώθηκαν από το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης «Γ. Γεννηματάς» και τον Μελισσοκομικό Σύλλογο Ρόδου «Η Κυψέλη» και γνωρίζουν πολύ μεγάλη επιτυχία.

Η Ημερίδα περιλαμβάνει:
Σάββατο 24/2/2024 - Ώρα: 18.00. Ομιλία από τον διδάκτορα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Πασχάλη Χαριζάνη με θέμα «Μέλισσα και Περιβάλλον».

Στη συνέχεια, θα γίνει η κοπή της Βασιλόπιτας του Μελισσοκομικού Συλλόγου και θα ακολουθήσει η «Μελένια Βραδιά», με μελένιες γεύσεις που θα προσφέρουν, το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης «Γ. Γεννηματάς» και η «ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ».

Το πρόγραμμα της Ημερίδας θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της εταιρείας «ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ», στο 5ο χιλ. Τσαΐρι – Αεροδρόμιο.

Η εκδήλωση του Σαββάτου απευθύνεται στους μελισσοκόμους αλλά και σ’ όλους τους φίλους του πολυτιμότερου εντόμου στον κόσμο, της μέλισσας, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...

Διθυραμβικές κριτικές για τη Ροδίτισσα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα ως Ιουλιέτα, σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας-Τουρκίας