Κορυφαία παρουσία της ρυθμικής γυμναστικής από το Ροδίων Άθλησις στο «6ο κύπελλο Royal Crown»

Κορυφαία παρουσία της ρυθμικής γυμναστικής από το Ροδίων Άθλησις στο «6ο κύπελλο Royal Crown»

Κορυφαία παρουσία της ρυθμικής γυμναστικής από το Ροδίων Άθλησις στο «6ο κύπελλο Royal Crown»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1486 ΦΟΡΕΣ

Μια ιστορική στιγμή για το Ροδίων Άθλησις αλλά και για το νησί της Ρόδου στη ρυθμική γυμναστική! Το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Φεβρουαρίου, τέσσερις αθλήτριες του τμήματος συμμετείχαν στο «6ο κύπελλο Royal Crown», το οποίο διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Οι αθλήτριες Δέσποινα Ταλαδιανού, Μαίρη Τζατζάκη, Μαρία Νεκταρία Σταθακοπούλου αγωνίστηκαν στις κατηγορίες των Παγκορασίδων και η Μελίνα Σκορδάλη στην κατηγορία των προαγωνιστικών και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις σε διοργανωτές και κριτές.

Το Ροδίων Άθλησις, μοναδικό σωματείο στη Ρόδο με ειδική αθλητική αναγνώριση στη ρυθμική γυμναστική και προπονήτριες με ειδικότητα στο άθλημα, ξεκίνησε το τμήμα το 2011 με αθλήτριες που κάθε χρόνο ξεπερνούν τις 200!

Η εξαιρετική δουλειά των προπονητριών Χριστίνας Παρίση και Χρύσας Ουζουνίδου, πήρε «σάρκα και οστά» με την πρώτη συμμετοχή των κοριτσιών στους συγκεκριμένους αγώνες, ενώ έπεται συνέχεια με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τον Απρίλιο.

Η Διοίκηση του σωματείου συγχαίρει με ανακοίνωσή της θερμά τις μικρές αθλήτριες για τη συμμετοχή τους, τους γονείς που έδωσαν το «παρών» στο γήπεδο μπάσκετ του ΠΑΟΚ και εμψύχωναν τα παιδιά αλλά και τις δύο προπονήτριες για την προσπάθεια που έχουν καταβάλει όλα αυτά τα χρόνια, ώστε το Ροδίων Άθλησις να κατακτήσει ακόμα μια «πρωτιά».

Μια «πρωτιά» με ιδιαίτερη σημασία, μιας και η τελευταία παρουσία αθλήτριας από τη Ρόδο σε επίσημο αγώνα ρυθμικής ήταν πριν από 35 χρόνια από το σωματείο «Υγεία».

Εκτός των παραπάνω, η Διοίκηση αποφάσισε οι φωτογραφίες των τεσσάρων κοριτσιών να κοσμούν την επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου, rpathlisis.gr ,στην ενότητα ρυθμικής γυμναστικής για τα επόμενα χρόνια! 

Διαβάστε ακόμη

Έξι μετάλλια των Τιτάνων Ρόδου στο “8o Asteriks Open” της Σερβίας

Γυναικείο Ποδόσφαιρο: Στον Σταυρό Καλυθιών ο Άκης Γεωργίου

Η Ελπίδα Πεταλούδων κατέκτησε το πρωτάθλημα Ανδρών στο μπάσκετ!

Στον Σαρωνικό και πάλι ο Δελαπόρτας

Α' Κατηγορία ΕΠΣΔ: Με Γιάννη Αρχοντούλη ο Άρης Αρχαγγέλου

Στην 4η θέση οι Εφοριακοί Δωδεκανήσου στο Πανελλήνιο 5x5

«Ζωντανός» ο Φοίβος Κρεμαστής

Στις 1-2 Ιουνίου τα «3α Δωδεκανησιακά Δάφνεια» στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα»