Έφυγε από τη ζωή ο ροδίτης τραγουδιστής Αντώνης Ροδίτης

Έφυγε από τη ζωή ο ροδίτης τραγουδιστής Αντώνης Ροδίτης

Έφυγε από τη ζωή ο ροδίτης τραγουδιστής Αντώνης Ροδίτης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 21006 ΦΟΡΕΣ

 

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών μετά από σκληρή αλλά άνιση μάχη που έδωσε με προβλήματα υγείας, ο γνωστός στο νησί της Ρόδου, επί πολλές δεκαετίες τραγουδιστής Αντώνης Ροδίτης (βοσκοπουλάκι).

Ο Αντώνης Ροδίτης, νοσηλεύτηκε τις τελευταίες μέρες σε νοσοκομείο των Αθηνών, αλλά δεν τα κατάφερε. Ήταν ένας καταξιωμένος, ακούραστος και σημαντικός τραγουδιστής, που επί δεκαετίες εργάστηκε ως καλλιτέχνης, αφήνοντας ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στην τοπική μας κοινωνία.

Τον θάνατό του, γνωστοποίησε πριν από λίγα λεπτά με ανάρτησή του στο διαδίκτυο, ο φίλος του Γιάννης Κλούβας, με τον οποίο συνεργάστηκε στα καταστήματα διασκέδασης που διέθετε.

H κηδεία του θα γίνει αύριο Σάββατο 24/02/2024 στις 14:00 στον Ταξιάρχη.

Τον θάνατό του, γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο διαδίκτυο, ο φίλος του Γιάννης Κλούβας, με τον οποίο συνεργάστηκε στα καταστήματα διασκέδασης που διέθετε.

Στην ανάρτησή του αναφέρει:«Κόβεται η ανάσα τέτοιες στιγμές . Σίγησε ένα αηδόνι της Ρόδου ....Ο Αντώνης ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι για το φως! Θλίβομαι για την απουσία σου.. Θλίβομαι και κλαίω… Νιώθω την ανάγκη να σε αποχαιρετήσω…

Κλείνω τα μάτια και θυμάμαι… Λένε πως το μυαλό μπορεί να ανακαλέσει εύκολα μνήμες συνδεμένες με έντονα συναισθήματα. Και με σένα φίλε μου μπορώ να ανακαλέσω πολλές στιγμές… Θλίβομαι και δεν ξέρω τι με θλίβει περισσότερο… Ο χαμός σου ή η συνειδητοποίηση πως δεν είμαστε παντοδύναμοι;

Πως τελικά κανείς δεν μπορεί να μας εγγυηθεί το μέλλον μας και πως ανά πάσα στιγμή μπορεί έτσι απλά, σε μια στιγμή, σ' ένα κλάσμα δευτερολέπτου να σταματήσουμε να είμαστε… Να σταματήσουμε να υπάρχουμε κι όλα αυτά που σχεδιάζουμε και περιμένουμε να έρθουν να μην έχουν πια ουσία.. Όλα αυτά που περιμένουμε να έρθουn. Θλίβομαι που έφυγες.

Θλίβομαι για πολλούς λόγους. Όμως περισσότερο απ’ όλα, θλίβομαι για έναν λόγο… που κατάλαβα με την απώλειά σου το πόσο σε αγάπησα και το πόσο σε αγαπώ. Που δεν στο είπα ποτέ! Που δεν το καταλάβαινα… Σε αγαπούσα πολύ! »

Διαβάστε ακόμη

Η διατήρηση των «ήρεμων νερών» το πρώτο θέμα στην ατζέντα Μητσοτάκη – Ερντογάν

Γ.Νικητιάδης : Ερώτηση στη Βουλή για τις ελλείψεις ιατρών στο νοσοκομείο και στην ΚΕΔ Λέρου

Σε πολλά χωριά της Ρόδου βρέθηκε με την οικογένειά του τις ημέρες του Πάσχα ο Δήμαρχος Ρόδου

Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA) | Η Ελλάδα υποδέχεται πανέτοιμη τους τουρίστες - Δηλώσεις του Δημάρχου Ρόδου κου Αλέξανδρου Κολιάδη

Γ. Νικητιάδης: Συνεχίζει την περιοδεία του στα νησιά μας και αυτή την εβδομάδα

Έφυγε από τη ζωή ο παραδοσιακός οργανοπαίκτης από τον Αρχάγγελο, Αντώνης Κ. Τσακίρης

Συμβαίνει τώρα: τροχαίο ατύχημα στην Ψαροπούλα

Προσοχή: Χωρίς φανάρια η διασταύρωση Ρόδου-Λίνδου με Τραουνού!