Puratos Ελλάς: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίδειξη υψηλής ζαχαροπλαστικής στη Ρόδο

Puratos Ελλάς: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίδειξη υψηλής ζαχαροπλαστικής στη Ρόδο

Puratos Ελλάς: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίδειξη υψηλής ζαχαροπλαστικής στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2170 ΦΟΡΕΣ

Η εταιρεία Puratos Ελλάς με μεγάλη επιτυχία διοργάνωσε την πρώτη επίδειξη υψηλής ζαχαροπλαστικής στο νησί της Ρόδου την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου.

Παρουσιάστηκαν προϊόντα που καλύπτουν τις νέες τάσεις της ζαχαροπλαστικής σε συνδυασμό με την μοναδική Βέλγικη σοκολάτα Belcolade. Συνταγές με μια πλήρη σειρά από προϊόντα χωρίς ζάχαρη αλλά και προϊόντα vegan κέρδισαν τις εντυπώσεις αλλά και τις προτιμήσεις των παρευρισκόμενων.

Η μεγάλη προσέλευση του κόσμου και το ενδιαφέρον που έδειξε τόσο για τις συνταγές όσο και για τα προϊόντα που παρουσιάστηκαν, ήταν πέρα από τα αναμενόμενα. Οι επαγγελματίες της Ρόδου έδειξαν πραγματικά να ενδιαφέρονται για ποιοτικές πρώτες ύλες αλλά και για εξελιγμένες τεχνικές και παρασκευές που παρουσιάστηκαν από τους τεχνικούς της Puratos Σταύρο Κόσσυφα και Γιώργο Καρακάση.

Παράλληλα έγινε επίδειξη πρωτοπόρων σε εμφάνιση και ποιότητα συσκευασιών ζαχαροπλαστικής, της εταιρείας NTPlastics, οι οποίες αναδεικνύουν τόσο τα γλυκά όσο και τις βιτρίνες των ζαχαροπλαστείων και τους μπουφέδες των ξενοδοχείων.

Τα προϊόντα των εταιριών Puratos & NTPlastics διανέμονται στο νησί κατ’ αποκλειστικότητα από τις εταιρείες "Τροφοδοτική Ρόδου" & "12 Islands Packaging Solutions".

Τηλ. Επικοινωνίας : 2241068111 – 2241064440

 

Διαβάστε ακόμη

Πάμε Στοίχημα: Περισσότερα από 24 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

To ΝΕΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ των Super Market Παναγιωτάς είναι εδώ!

ΚΙΤΡΙΝΟ ή ΠΡΑΣΙΝΟ τι να επιλέξω;

Sissitio ...Πανδαισία γεύσεων, αισθήσεων και εμπειριών

Τα Mymarket στηρίζουν για 2η χρονιά τους εργαζομένους τους που θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους!

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Η Meeting Point Hotel Management Hellas, αναζητά για τα ξενοδοχεία της στη Ρόδο, που φέρουν τα brands LABRANDA, Βοηθό Λογιστή

Νέους συνεργάτες για να στελεχώσουν το δυναμικό της αναζητά η Caterplus