Επίσκεψη μελών του Παραρτήματος της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού στο Στρ. Α/Δ Μαριτσών

Επίσκεψη μελών του Παραρτήματος της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού στο Στρ. Α/Δ Μαριτσών

Επίσκεψη μελών του Παραρτήματος της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού στο Στρ. Α/Δ Μαριτσών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 683 ΦΟΡΕΣ

Την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, η Ε.Α.Α.Σ./Παράρτημα Δωδεκανήσου-Ρόδος διοργάνωσε ενημερωτική επίσκεψη των μελών της , στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Μαριτσών.

Η επίσκεψή περιελάμβανε ενημέρωση από τον Διοικητή του α/δ Σμήναρχο Κίμωνα Χυτήρη, για την ιστορία, την αποστολή και τις δραστηριότητες της Μονάδος της ΠΑ, ανάλυση του προσφερόμενου κοινωνικού έργου της ΠΑ με τις αεροδιακομιδές και τις αποστολές Έρευνας και Διάσωσης, ενημέρωση για την αποστολή και δυνατότητες των μέσων που σταθμεύουν στο στρατιωτικό α/δ , επίδειξη των αεροπορικών μέσων, οδοιπορικό στις εγκαταστάσεις του α/δ καθώς και παράθεση καφέ.

Όπως αναφέρει η Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού, Παράρτημα Δωδεκανήσου-Ρόδος σε ανακοίνωσή της: «Ευχάριστη έκπληξη κατά την επίσκεψή μας, αποτέλεσε η συνάντησή μας με τον αγαπητό Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ, Υπτγο κ. Γεώργιο Μανουρά.

Η επίσκεψη και οι ενημερώσεις ήταν άκρως ενδιαφέρουσες, ενώ ο Διοικητής, οι χειριστές των αεροπορικών μέσων και το στρατιωτικό προσωπικό του α/δ ήταν ιδιαίτερα φιλόξενο και απαντούσε με ευχαρίστηση στις ερωτήσεις μας.

Τους ευχαριστούμε θερμά, τόσο για την υποδοχή, όσο και για τις σημαντικές στρατιωτικές και κοινωνικές αποστολές που αναλαμβάνουν και εκτελούν ημέρα και νύκτα, με απόλυτη επιτυχία.

Το Παράρτημα προσέφερε στον Διοικητή του Αεροδρομίου Σμήναρχο κ. Κίμωνα Χυτήρη μία πλακέτα της ΕΑΑΣ σε ανάμνηση της επίσκεψής μας και για την αμέριστη υποστήριξή του στις δραστηριότητές μας».

Πηγή: Real Voice

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»

«Μάνες της τέχνης» - Πρωτότυπη εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου αύριο με αφορμή τη γιορτή της μητέρας