Εξοργισμένος ο Μ. Ανδρουλάκης για τη μετακίνηση αστυνομικών από τα Δωδεκάνησα στην Αττική

Εξοργισμένος ο Μ. Ανδρουλάκης για τη μετακίνηση αστυνομικών από τα Δωδεκάνησα στην Αττική

Εξοργισμένος ο Μ. Ανδρουλάκης για τη μετακίνηση αστυνομικών από τα Δωδεκάνησα στην Αττική

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 901 ΦΟΡΕΣ

Εξοργισμένος δήλωσε μιλώντας στον Real Voice 99.5 ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νότιας Δωδεκανήσου, κ. Μανώλης Ανδρουλάκης με την απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. για μετακίνηση αστυνομικών που υπηρετούν στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου προς την Αττική, λίγο πριν την έναρξη της τουριστικής σεζόν.

Έντονες είναι οι αντιδράσεις από τις Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων & Αξιωματικών Ν. Αιγαίου, με την απόφαση μετακίνησης αστυνομικών από τα νησιά προς την Αττική, κάνοντας λόγο οι συνδικαλιστές για πρωτοφανείς -εξοργιστικές καταστάσεις, με κοινή τους ανακοίνωση.

Σημειώνουν ότι τη στιγμή που το Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου, έχει ημέρες να βγάλει περιπολικό όχημα, ενώ στις Περιφερειακές Υπηρεσίες, αλλά και στα μικρά νησιά οι αστυνομικοί αδυνατούν να πάρουν τις άδειες του 2023, έρχεται το Αρχηγείο να μετακινεί από την περιοχή μας 35 αστυνομικούς και 9 οχήματα, στην Αττική.

Όπως τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Ανδρουλάκης, μιλώντας στη Δέσποινα Κουλούμπρη: «Ο κόσμος θέλει να αισθάνεται ασφαλής και να βλέπει αστυνομικούς στο δρόμο. Παίρνοντας κόσμο από δω, να αναλάβουν και την ευθύνη. Δεν μπορεί να γίνονται στο πόδι αυτά.

Στους 35.000 που υπηρετούν στην Αθήνα, αμφιβάλλω αν οι 10.000 αστυνομικοί είναι στην ενεργό δράση, γιατί οι υπόλοιποι είναι στην προστασία υψηλών προσώπων, πολιτικών, επιχειρηματιών, δημοσιογράφων κ.λπ.

Το καλοκαίρι δε βγαίνει έτσι. Αν έρχεται ο τουρίστας στα νησιά και χρειασθεί να περιμένει 3 ώρες για την τουριστική βίζα, θα γελάει όλος ο κόσμος».

Πηγή: Real Voice

Διαβάστε ακόμη

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»