«Αν…ψήφιζαν οι πεταλούδες»

«Αν…ψήφιζαν οι πεταλούδες»

«Αν…ψήφιζαν οι πεταλούδες»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 894 ΦΟΡΕΣ

Για την ανάγκη ιεράρχησης των προβλημάτων που έχει να διαχειριστεί ο δήμος και κατ’ επέκταση τη διάθεση κονδυλίων για την αντιμετώπισή τους, μίλησε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής ο δήμαρχος, κ. Αλέξανδρος Κολιάδης.


Αφορμή στάθηκε ένα θέμα για εργασίες σε γήπεδα στα χωριά, με τον δήμαρχο να τονίζει ότι τα χρήματα είναι πολλά και ότι τα υλικά που χρησιμοποιούνται, π.χ. για χλοοτάπητα, δεν είναι πρώτης ποιότητας.

Τότε, το μέλος της μείζονος στην Επιτροπή και πρώην αντιδήμαρχος Οικονομικών αλλά και Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Τηλέμαχος Καμπούρης είπε στον δήμαρχο ότι δείχνει πολύ προβληματισμένος με τους προϋπολογισμούς των γηπέδων.

Ο κ. Κολιάδης απάντησε καταφατικά, συγκρίνοντας τα χρήματα που δαπανούνται γι’ αυτά με τις ανάγκες προστασίας της Κοιλάδας των Πεταλούδων (σ.σ. υπήρχε θέμα στην ημερήσια διάταξη για τα προσβεβλημένα δέντρα τραχείας πεύκης) τα οποία ο δήμος δεν έχει να διαθέσει.


Όπως είπε χαρακτηριστικά, ο τάπητας έρχεται από την Κίνα και δίνουμε 750 χιλιάδες ευρώ για να φτιαχτεί ένα γήπεδο στην Απολακκιά και κινδυνεύουμε σε πέντε χρόνια να μην υπάρχει ούτε…πεταλούδα στην Κοιλάδα των Πεταλούδων!


«Απλά να ιεραρχήσουμε ποιες είναι οι προτεραιότητές μας. Και δεν γίνεται αυτό το πράγμα στην Κοιλάδα των Πεταλούδων που το γνωρίζουμε εδώ και τέσσερα χρόνια. Οι δασολόγοι έρχονται και μας λένε SOS. Υπάρχει εξάπλωση πολύ μεγάλη και σοβαρό πρόβλημα με τα δένδρα, το οποίο σημαίνει ακόμα και για εξαφάνιση της πεταλούδας!», είπε ο δήμαρχος και συμπλήρωσε με νόημα:

«Οι πεταλούδες…δεν ψηφίζουν. Στα χωριά τα γήπεδα… ψηφίζουν. Αν ψήφιζαν οι πεταλούδες, ίσως ο προϋπολογισμός να ήταν 500 χιλιάδες-ένα εκατομμύριο»!
Κυρ. Π.

Διαβάστε ακόμη

Στις 27 Μαΐου υπογράφεται η σύμβαση για τη δημιουργία του Ταμείου Απανθρακοποίησης των νησιών

Γ. Γεραπετρίτης για θαλάσσια πάρκα: «Θα γίνουν, δεν πρόκειται να υπαναχωρήσουμε»

Der Westen: Το νέο περιζήτητο νησί στην Ελλάδα ονομάζεται Κάρπαθος

ΠΟΕΕΤ: Να αποσυρθεί η πλατφόρμα JOBmatch

Προεκλογικό σποτ Νέας Δημοκρατίας: Στις 9 Ιουνίου κάνουμε μαζί ένα βήμα μπροστά

Από καναπέδες μέχρι πολυθρόνες μάζεψε από πάρκο της Ρόδου η Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου

Στις 24 Μαΐου η συζήτηση στη Βουλή για την ακρίβεια

Ο Νικ. Ζαβόλας διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών της «Κολοσσός 2047»