Διαγόρας: Κλήση από τη ΔΕΑΒ για τα επεισόδια

Διαγόρας: Κλήση από τη ΔΕΑΒ για τα επεισόδια

Διαγόρας: Κλήση από τη ΔΕΑΒ για τα επεισόδια

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 714 ΦΟΡΕΣ

Τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του αγώνα του Διαγόρα με την Παναχαϊκή, θα απασχολήσουν την προσεχή Δευτέρα και τη ΔΕΑΒ. Με ανακοίνωσή της μάλιστα καλεί και τις δύο ΠΑΕ για σχετική ακρόαση.

Στη σχετική ανακοίνωση, αναφέρονται τα εξής:
«Η ΔΕΑΒ με σχετικές αποφάσεις της στις 26-02-2024, επέβαλε τις παρακάτω Διοικητικές Ποινές: Περαιτέρω απέστειλε κλήσεις σε ακρόαση για τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024 στις ΠΑΕ Παναχαϊκή και ΓΣ Διαγόρας Ρόδου για σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα, κατά τον μεταξύ τους αγώνα, που έγινε στις 25-02-2024 στη Ρόδο για το πρωτάθλημα της Super League 2 2023-2024».

Δικαστικά κινείται ο Διαγόρας
Στο μεταξύ, όπως γνωστοποίησε, η Διοίκηση της ΠΑΕ Διαγόρας θα ακολουθήσει τη δικαστική οδό. Αναλυτικά, η Διοίκηση ανέφερε σε ανακοίνωσή της τα ακόλουθα:

«Επειδή η αλήθεια και ο μεγαλοπαράγοντας της ΠΑΕ Παναχαϊκής κ. Σταθάκης που είναι και ο ιθύνων νους της επιστολής δεν συναντιούνται ποτέ τα τελευταία χρόνια στο ποδόσφαιρο, δεν θα του κάνουμε τη χάρη να συνεχίσουμε τον διάλογο δια μέσου ανακοινώσεων αλλά δια μέσου της δικαστικής οδού για όλα τα ψέματα που γράφει και συκοφαντεί την Π.Α.Ε. Διαγόρας και τους φιλάθλους της!

Ευχόμαστε μόνο να μην έχουν γίνει γνωστά τα πορίσματα των Αρχών, που περιμένει με αγωνία εντός των ημερών γιατί τότε πώς θα μας αντιμετωπίσει στα δικαστήρια!».

Την Κυριακή με Καλλιθέα
Την προσεχή Κυριακή στις 2μ.μ. ορίστηκε να διεξαχθεί το παιχνίδι της Καλλιθέας με τον Διαγόρα στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι «κυανέρυθροι» οφείλουν να αφήσουν πίσω τους το παιχνίδι με την Παναχαϊκή και όσα ακολούθησαν και να συγκεντρωθούν στην επόμενη αναμέτρηση, η οποία επίσης είναι πολύ δύσκολη.

Διαβάστε ακόμη

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη

Στην 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» ο Ματθαίος Μπουρλίδης