Διαγόρας-Παναχαϊκή: Έτσι έγιναν τα επεισόδια!

Διαγόρας-Παναχαϊκή: Έτσι έγιναν τα επεισόδια!

Διαγόρας-Παναχαϊκή: Έτσι έγιναν τα επεισόδια!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1993 ΦΟΡΕΣ

Διαφωτιστική για τα πώς έγιναν τα πρόσφατα θλιβερά επεισόδια στο νησί μας είναι η έκθεση της Αστυνομίας που συντάχθηκε στο περιθώριο του αγώνα του Διαγόρα με την Παναχαϊκή στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Super League 2.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αναφέρει η Αστυνομία, οι οπαδοί της Παναχαϊκής φθάνοντας στο Δημοτικό Στάδιο «Διαγόρας» δεν μπήκαν αρχικά μέσα αλλά έτρεξαν προς την οδό Αγίας Αναστασίας, στο ύψος του Συνδέσμου Φιλάθλων του Διαγόρα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση.

Αλλά και εν συνεχεία, όταν μπήκαν στο στάδιο εκσφενδόνιζαν καθίσματα προς τους οπαδούς του Διαγόρα, οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί στον δρόμο, έξω από τη θύρα 3! Το αποτέλεσμα ήταν αυτοί να «απαντήσουν» πετώντας αντικείμενα, μπουκάλια και πέτρες.


Μετά το τέλος του αγώνα γίνεται αναφορά για περίπου 200 άτομα (φίλαθλοι του Διαγόρα λέει η Αστυνομία), που συγκεντρώθηκαν εκτός του Σταδίου, φωνάζοντας υβριστικά συνθήματα κατά των οπαδών της Παναχαϊκής. Κάποιοι μάλιστα κατάφεραν ν’ ανοίξουν τη θύρα 3 και να εισέλθουν μέσα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση και να χρησιμοποιηθούν χειρομβοβίδες κρότου λάμψης και δακρυγόνα από τη διμοιρία των ΜΑΤ.


Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, η Διοίκηση της ΠΑΕ Διαγόρας, ως υπερασπιστική γραμμή στη Διαρκή Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (ΔΕΑΒ) την προσεχή Δευτέρα, θα τονίσει μεταξύ άλλων, το ότι όσοι είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Στάδιο την στιγμή της έντασης δεν ήταν φίλαθλοι του Διαγόρα άλλα άσχετα με το παιχνίδι άτομα.

Επιπρόσθετα, ο «γηραιός», αναμένεται να αναφέρει, ότι δεν είχε την παραμικρή ενημέρωση για τη μετακίνηση 25 οπαδών της Παναχαϊκής. Οι υπεύθυνοι του ροδίτικου συλλόγου ήξεραν για 15 προσκλήσεις οι οποίες υποτίθεται ότι είχαν δοθεί σε άτομα μεγάλης ηλικίας, φίλους της Παναχαϊκής.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”