Μαίος Καμπουράκης: «Έχουμε πίστη στην ομάδα»

Μαίος Καμπουράκης: «Έχουμε πίστη στην ομάδα»

Μαίος Καμπουράκης: «Έχουμε πίστη στην ομάδα»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 762 ΦΟΡΕΣ

«Έχουμε πίστη στην ομάδα και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε», τόνισε σε δηλώσεις που έκανε προς την «Αθλητική Ροδιακή», ο γενικός διευθυντής του Διαγόρα Μαίος Καμπουράκης.

Η ισοπαλία απέναντι στην Καλλιθέα γεμίζει με αυτοπεποίθηση τούς «κυανέρυθρους», οι οποίοι θέλουν να συνεχίσουν έτσι, προκειμένου να μπουν με όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς στη διαδικασία των play out. Ο κ. Καμπουράκης επισήμανε και τα εξής:

«Προσπαθούμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε για να μπούμε και με καλή βαθμολογία αλλά και με καλή ψυχολογία στα play out του πρωταθλήματος. Η ομάδα έκανε μια καλή εμφάνιση απέναντι στην Καλλιθέα και πήρε αναμφίβολα ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα».

Απολογήθηκε στη ΔΕΑΒ
Ο κ. Καμπουράκης έμεινε επιπλέον στην πρωτεύουσα, μιας και χθες εκπροσώπησε τους «κυανέρυθρους» στη ΔΕΑΒ, η οποία ασχολήθηκε με τα γνωστά γεγονότα που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα με την Παναχαϊκή.

Για μια ακόμα φορά, ο «γηραιός» υποστήριξε, ότι ο δεν είχε καμία σχέση με τα γεγονότα ενώ επικαλέστηκε και την έκθεση της Αστυνομίας, όπου αναφέρει με λεπτομέρειες το πώς έγιναν όλα.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”