Η κοπή της βασιλόπιτας της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Δωδεκανήσου

Η κοπή της βασιλόπιτας της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Δωδεκανήσου

Η κοπή της βασιλόπιτας της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Δωδεκανήσου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 999 ΦΟΡΕΣ

Στις 29 Φεβρουαρίου 2024, πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Δωδεκανήσου για την κοπή της Βασιλόπιτας, στην οποία συμμετείχαν το Διοικητικό Συμβούλιο, οι Αντιπρόσωποι και εκπρόσωποι των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Δωδεκανήσου .

Ο Πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε.Δ. κ. Νικόλαος Τσούλλος εκ μέρους του Δ.Σ., ευχαρίστησε όλους όσους παρέστησαν στην εκδήλωση και ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία σε όλους και στις οικογένειές τους και ότι καλύτερο για τις επιχειρήσεις με δημιουργικότητα και παραγωγικότητα. Επίσης αναφέρθηκε στην ίδρυση και στην μέχρι τώρα πορεία της Ομοσπονδίας και ευχαρίστησε τους διατελέσαντες προέδρους για την πολύτιμη προσφορά τους .

Ο Πρεσβ. Μιχαήλ Κρητικού Εφημέριος του Ενοριακού Ναού Αγίου Φανουρίου Ρόδου ευλόγησε την βασιλόπιτα και τα μέλη του Δ.Σ. και ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά, με υγεία και καλές δουλειές σε όλες τις επιχειρήσεις.

Απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στους διατελέσαντες Προέδρους της Ο.Ε.Β.Ε.Δ. κ.Μιχαήλ Χατζημάρκο και κ.Κωνσταντίνο Ντουβή καθώς και στην οικογένεια του αείμνηστου Ιωάννη Κακλιού, για την πολυετή προσφορά τους στην Ομοσπονδία .

Την φετινή εκδήλωση, τίμησαν με την παρουσία τους, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ.Μάνος Κόνσολας , ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης κ.Απόστολος Ασπράκης ,ο Αντιδήμαρχος Επικοινωνίας και Διοικητικών Υπηρεσιών κ.Γεώργιος Πάττας, εκπρόσωπος του Βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Βασίλη Υψηλάντη και εκπρόσωποι του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ρόδου.

Το φλουρί της πίτας κέρδισε ο κ Κυριάκος Φωταράς.

 

 

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...

Διθυραμβικές κριτικές για τη Ροδίτισσα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα ως Ιουλιέτα, σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας-Τουρκίας