Η «σκυτάλη» στον Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου του 2024 μετά το “Party Βράβευσης”

Η «σκυτάλη» στον Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου του 2024 μετά το “Party Βράβευσης”

Η «σκυτάλη» στον Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου του 2024 μετά το “Party Βράβευσης”

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 954 ΦΟΡΕΣ

Σε μία «ζεστή» εκδήλωση στον φιλόξενο χώρο του Ronda Bar-Restaurant, η Οργανωτική Επιτροπή του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου τίμησε όλους εκείνους που υποστήριξαν τη διοργάνωση του 2023.

Στο καθιερωμένο “Party Bράβευσης” παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των τοπικών φορέων, των χορηγών και των εθελοντικών ομάδων που προσφέρουν την υλική και ηθική τους στήριξη, στην κορυφαία αθλητική γιορτή του Ν. Αιγαίου, που έχει κατακτήσει τη δική της ξεχωριστή θέση στο παγκόσμιο δρομικό κίνημα!

Οικοδέσποινα της γιορτής, ήταν η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Μαριέτα Παπαβασιλείου Βακιάνη που, μεταξύ άλλων, τόνισε:

«Θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω την Οργανωτική Επιτροπή που εθελοντικά δουλεύει σχεδόν όλο τον χρόνο, για να μπορέσει να γίνει αυτός ο αγώνας πραγματικότητα.

Επίσης να ευχαριστήσω τους συνδιοργανωτές, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ιδιαίτερα, τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο, που από την πρώτη στιγμή είναι δίπλα μας και χωρίς αυτόν δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τον αγώνα. Την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, τον δήμο Ρόδου, την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, το ΕΒΕΔ και το Νεστορίδειο Μέλαθρο - Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης Ρόδου.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους ΜΕΓΑ χορηγούς του Μαραθωνίου, που είναι ο ξενοδοχειακός όμιλος H HOTELS Collection και το κορυφαίο αθλητικό brand Under Armour.

Ο Μιχάλης Ίκουτας από τη Three Sixty Marketing ως χορηγός Επικοινωνίας και Marketing
Ο Μιχάλης Ίκουτας από τη Three Sixty Marketing ως χορηγός Επικοινωνίας και Marketing

Ευχαριστώ τους μεγάλους χορηγούς που είναι και αυτοί σταθερά δίπλα μας, την Aegean ως χορηγό αερομεταφορών, τη BlueStar ως χορηγό Θαλάσσιων Μεταφορών, τον Όμιλο Mitsis Ηotels ως χορηγό φιλοξενίας και τη Three Sixty Marketing ως χορηγό επικοινωνίας και Marketing.

Ευχαριστώ θερμά όλους τους επίσημους χορηγούς και υποστηρικτές της διοργάνωσης, καθώς με την έμπρακτη υποστήριξη και τη βοήθειά τους, ο Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου, αναπτύχθηκε, εξελίχθηκε, διένυσε ανοδική πορεία κλείνει μια δεκαετία ως αθλητική διοργάνωση.

Και δεν θα μπορούσα να παραλείψω να ευχαριστήσω όλες τις εθελοντικές ομάδες και τους εκατοντάδες εθελοντές, την Τροχαία και τον διοικητή κ. Παπαδάκη. Χωρίς την πολύτιμη βοήθειά τους, τίποτε δεν θα ήταν εφικτό».

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Πάππου παρέλαβε την τιμητική πλακέτα
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Πάππου παρέλαβε την τιμητική πλακέτα

Τέλος, η κα Μαριέτα Παπαβασιλείου αναφέρθηκε στην οικονομική στήριξη-ενίσχυση σωματείων, συλλόγων και εθελοντικών ομάδων που στηρίζουν τον αγώνα, όπως προβλέπεται από τους καταστατικούς σκοπούς της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι με απόφαση της Οργανωτικής Επιτροπής, διατέθηκε μέρος των εσόδων του 8ου Μαραθωνίου Ρόδου για την προμήθεια αναγκαίου εξοπλισμού στο ΕΚΑΒ Ρόδου, στην Ορθοπεδική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, στην Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Ρόδου-ΕΠΟΜΕΑ, στην Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών-ΟΑΚ Ρόδου και στην Φωτογραφική Λέσχη CRoP – Creative Rodos Photographers.

Οι εκπρόσωποι των παραπάνω ομάδων, συλλόγων και φορέων, παρέλαβαν από την κα Παπαβασιλείου συμβολικά την επιταγή του αντίστοιχου προσφερόμενου ποσού.

Η Μαριέτα Παπαβασιλείου με τον Μιχάλη Πλύγκο, εντεταλμένο Αθλητισμού στον δήμο Ρόδου
Η Μαριέτα Παπαβασιλείου με τον Μιχάλη Πλύγκο, εντεταλμένο Αθλητισμού στον δήμο Ρόδου

Με το “Party Bράβευσης”, πέρασε στην ιστορία ο Μαραθώνιος Ρόδου του 2023, με το επόμενο ραντεβού να είναι στις 21 Απριλίου, για τον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο.»

Οι εγγραφές για τον 9ο Μαραθώνιο της Ρόδου συνεχίζονται για τα αγωνίσματα του Μαραθωνίου, του Ημιμαραθωνίου, των 5 και των 10 χλμ, στην ηλεκτρονική σελίδα του αγώνα https://www.rhodesmarathon.g/και είναι ευκαιρία για τους ενδιαφερόμενους να επωφεληθούν από προνομιακές τιμές σε εισιτήρια και διαμονή.

Συνδιοργανωτές του αγώνα είναι, η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΡΟΔΟΥ, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο δήμος Ρόδου-ΔΟΠΑΡ.

Επίσης, ο αγώνας υποστηρίζεται από το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου και το Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης δήμου Ρόδου, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ.

Διεξάγεται με την πιστοποίηση του ΣΕΓΑΣ και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μαραθωνίων Δρόμων AIMS, σε μια εξαιρετική παραθαλάσσια διαδρομή που «διατρέχει» τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Ρόδου.

-Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.rhodesmarathon.gr/ https://www.facebook.com/roads2rhodes/ https://www.instagram.com/roadstorhodes/

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου τιμήθηκε, δίνοντας το «παρών» ο πρόεδρος Βασίλης Ζήκας
Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου τιμήθηκε, δίνοντας το «παρών» ο πρόεδρος Βασίλης Ζήκας

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”