Ιδιωτικά ασθενοφόρα για τις δευτερογενείς διακομιδές θα μισθώσει το Νοσοκομείο Ρόδου

Ιδιωτικά ασθενοφόρα για τις δευτερογενείς διακομιδές θα μισθώσει το Νοσοκομείο Ρόδου

Ιδιωτικά ασθενοφόρα για τις δευτερογενείς διακομιδές θα μισθώσει το Νοσοκομείο Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1959 ΦΟΡΕΣ

«Άγονες» υπήρξαν οι δύο προγενέστερες προκηρύξεις

Το Γενικό Νοσοκομείο της Ρόδου, για την κάλυψη άμεσων και επιτακτικών αναγκών που έχουν προκύψει, έδωσε χθες στη δημοσιότητα σχετική προκήρυξη, καλώντας έτσι τους ενδιαφερόμενους ιδιώτες να καταθέσουν προσφορές για την παροχή υπηρεσιών μίσθωσης αδειοδοτημένων ασθενοφόρων για την εξυπηρέτηση δευτερογενών διακομιδών του Γ.Ν. Ρόδου. Ο προϋπολογισμός θα είναι της τάξης των 30.000 ευρώ.

Σε ό,τι αφορά τις τεχνικές προδιαγραφές:
1. Το ωράριο διαθεσιμότητας των ασθενοφόρων θα είναι 08:00 – 08:00 Καθημερινές, Σαββατοκύριακα και αργίες.

2. Τα ασθενοφόρα θα είναι σε πλήρη σχηματισμό (έναν οδηγό - διασώστη και έναν διασώστη νοσηλευτή).

3. Ελάχιστα Υποχρεωτικά Προσόντα
α) Επαγγελματική άδεια οδήγησης, όπως ειδικότερα περιγράφεται στην κείμενη νομοθεσία.

β) Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης της ειδικότητας Διασώστης, ή άλλο ισότιμο δίπλωμα σχολής της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας αναγνωρισμένο από την Ελληνική Πολιτεία.

γ) Βεβαίωση ότι ο υποψήφιος πληροί όλες τις προϋποθέσεις για την άσκηση του επαγγέλματος «Διασώστη Πλήρωμα Ασθενοφόρου» (ν.3919/2011 όπως ισχύει, Υ.Α. Γ4β/ΓΠ/οικ.16276/4 2015/τ.Β΄ και Υ.Α. Γ4α/Γ.Π. οικ.34218/8 υπηρεσίες των Περιφερειών ή Περιφερειακών Ενοτήτων της Χώρας (τουλάχιστον 1 μέλος του πληρώματος).

4. Τα οχήματα θα πρέπει να διαθέτουν άδεια κυκλοφορίας ασθενοφόρου και να φέρουν τον εξοπλισμό που υποχρεούνται να φέρουν, βάσει της άδειας κυκλοφορίας τους.

5. Ο ανάδοχος θα πρέπει να διαθέτει όλες τις απαιτούμενες από την κείμενη νομοθεσία άδειες για τα ασθενοφόρα, ιδίως δε την υπ’αριθμ. 120207/10-5-2021 απόφαση του υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών (ΑΔΑ:ΩΚΙΨ 465ΧΘΞ-Η0Ο) και το πλήρωμα θα πρέπει να διαθέτει όλα τα εκ του νόμου απαιτούμενα προσόντα.

6. Τα ασθενοφόρα με επιμέλεια και ευθύνη του αναδόχου θα καλύπτονται από ασφαλιστική εταιρεία της επιλογής του για τους ασφαλιστικούς κινδύνους του θανάτου ή της σωματικής βλάβης των επιβαινόντων σε αυτά μεταφερόμενων / εξελθόντων του Νοσοκομείου ασθενών και τυχόν συνοδών τους, καθώς και για προκληθείσες υλικές ζημίες επί των πραγμάτων αυτών που βρίσκονται εντός των ασθενοφόρων.

7. Ο ανάδοχος υποχρεούται σε τακτική και έκτακτη συντήρηση των ασθενοφόρων, ιδίως των μηχανικών και ηλεκτρικών εξαρτημάτων τους, οι οποίες είναι απαραίτητες για την καλή λειτουργία του κινητήρα και των συστημάτων πέδησης και διεύθυνσής τους ως οχημάτων, αλλά και του συνόλου του υποχρεωτικού εκ του νόμου εξοπλισμού τους με βάση την άδεια κυκλοφορίας τους ως ασθενοφόρων.

8. Ο χρόνος απόκρισης της διακομιδής θα είναι εντός μίας (1) ώρας μετά την ειδοποίηση από το Νοσοκομείο.

Η προσφορά που θα υποβληθεί θα πρέπει να αναφέρει τα πλήρη στοιχεία της εταιρείας: ΑΦΜ, πλήρη επωνυμία, διεύθυνση, τηλέφωνο, φαξ, e-mail, ο συντελεστής ΦΠΑ (να τονίζεται σε περίπτωση που αυτός είναι διαφορετικός του ισχύοντος 24%).

Εναλλακτικές προσφορές και αντιπροσφορές δεν γίνονται δεκτές. Στις περιπτώσεις δύο η περισσοτέρων εναλλακτικών προσφορών, ως κύρια θεωρείται αυτή με τη χαμηλότερη τιμή, οι υπόλοιπες δεν θα αξιολογούνται.

Οι εταιρείες που θα αποστείλουν προσφορά θα πρέπει απαραίτητα να διαθέτουν τα νόμιμα πιστοποιητικά για τις προσφερόμενες υπηρεσίες.

Διαβάστε ακόμη

Οδηγίες του Ιατρικού Συλλόγου για την προστασία από την αφρικανική σκόνη

Επτά πλωτά ραντάρ «κλειδώνουν» το Αιγαίο

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές με Κ. Αρβανίτη, Ζ. Τσιριγώτη, Κ. Γιαννακά

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος