Εύκολες νίκες για τις Μικτές μας

Εύκολες νίκες για τις Μικτές μας

Εύκολες νίκες για τις Μικτές μας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 316 ΦΟΡΕΣ

Εύκολες νίκες πέτυχαν στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα» οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Δωδεκανήσου. Παίζοντας με το αντίστοιχο συγκρότημα της Σάμου επικράτησαν οι Παίδες (Κ14) με 5 – 0 και οι Νέοι (Κ16) με 7 – 1.

Κ14: Στο 8’΄ο Κοσμίδης με πλασέ από κοντά έκανε το 1 – 0 ενώ στο 19’ ο Αυγέρης με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έκανε το 2 – 0. Στο 45’ ο Κοσμίδης και πάλι έκανε το 3 – 0 με πλασέ ενώ στο 49’ ο Πανούσος με κοντινό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4 – 0. Το τελικό 5 – 0 διαμόρφωσε o Άχτσι στο 56’ ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Κ16: Στο 6’ ο Καρνέζος με ωραία κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χύσα έκανε το 1 – 0. Στο 15’ ο Κρητικός με ατομική ενέργεια και πλασέ από κοντά έκανε το 2 – 0 ενώ ο ίδιος παίκτης στο 40’ μετά από πάσα του Γιαννίκου έκανε το 3 – 0. Στο 51’ ο Κρητικός και πάλι έκανε το 4 – 0 κάνοντας χατ τρικ. Ο Ψαρρής στο 62’ έκανε από πολύ κοντά το 5 – 0 και ο Χύσα στο 69’ πέτυχε το 6 – 0.

Η Μικτή μας στο 72’ έκανε το 7 – 0 με τον Θεοδοσίου και το μόνο που κατάφεραν οι Σαμιώτες ήταν να πετύχουν το γκολ της τιμής με τον Μπρεγκνά στο 83’.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων