Έτρεξαν στη μνήμη των Τσαμπίκου και Σάββα Χατζηνικολάου

Έτρεξαν στη μνήμη των Τσαμπίκου και Σάββα Χατζηνικολάου

Έτρεξαν στη μνήμη των Τσαμπίκου και Σάββα Χατζηνικολάου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1809 ΦΟΡΕΣ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος ο 15ος ημιμαραθώνιος αγώνας Απολλώνων, που ήταν αφιερωμένος στη μνήμη των Τσαμπίκου και Σάββα Χατζηνικολάου.

Μεγάλος νικητής ήταν ο Μιχάλης Χατζηιωάννου από τη Σύμη που έκανε χρόνο 1:19:04. Δεύτερος τερμάτισε ο Σάββας Πότσος (1:21:50) και τρίτος ο Στέφανος Λεβέντης (1:24:00). Συνολικά πήραν μέρος 90 άτομα που χάρηκαν την διαδρομή και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Ο αθλητικός προοδευτικός σύλλογος «Η ΦΛΟΓΑ» σαν συνδιοργανωτής σύλλογος στον 15ο ημιμαραθώνιο Απολλώνων, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους όσοι συμμετείχαν και βοήθησαν στην ομαλή και άρτια διοργάνωση του αγώνα, η οποία είχε μεγάλη επιτυχία. Με ανακοίνωση του αναφέρει τα εξής:

«Ευχαριστούμε την περιφέρεια Ν. Αιγαίου και τον δήμο Ρόδου, τον διοργανωτή σύλλογο ΑΣ Νίκη, τους συνδιοργανωτές συλλόγους, Απόλλων Απολλώνων, την κοινότητα Απολλώνων, τον αγροτουριστικό συνεταιρισμό οι Απολλωνιάτισσες, τους χορηγούς μας και τους εθελοντές που βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους: Φλεβάρη Γιάννη, Μαυρογιάννη Ιωάννη, Χατζηνικολάου Χαράλαμπο και Χατζηνικολάου Βασίλη που έτρεξαν όλα τα διαδικαστικά και φυσικά όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που αγωνίστηκαν».
Οι πρώτοι 50 στην γενική κατάταξη είναι οι ακόλουθοι:

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”