ΑΣ Ρόδος: Να επιστρέψει στις νίκες

ΑΣ Ρόδος: Να επιστρέψει στις νίκες

ΑΣ Ρόδος: Να επιστρέψει στις νίκες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 447 ΦΟΡΕΣ

Με μοναδικό στόχο τη νίκη, η Ρόδος υποδέχεται σήμερα στις 3μ.μ. στο δημοτικό στάδιο «Διαγόρας» της πόλης μας τον Πανελευσινιακό στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Είναι ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι για τους «πράσινους» οι οποίοι θέλουν το «τρίποντο» προκειμένου να μην απομακρυνθούν και άλλο από την κορυφή της βαθμολογίας. Ήδη έχουν χάσει σημαντικό έδαφος και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα είναι πραγματικά καταστροφικό για τα «ελάφια».

Οι τρεις βαθμοί αποτελούν μονόδρομο για την ομάδα του νησιού μας η οποία καλείται να αφήσει πίσω της την ήττα από τον ΠΑΟ Βάρδας και να μπει άμεσα και πάλι στο δρόμο των επιτυχιών. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Τάσος Τριγάζης από τον Σύνδεσμο της Ανατολικής Αττικής. «Βοηθοί» του θα είναι οι Κώστας Κακάνης και η Αλεξία Αλεξοπούλου από τον ίδιο Σύνδεσμο. Παρατηρητής τους ορίστηκε ο Βασίλης Τσαγγάρης από τον σύνδεσμο της Δωδεκανήσου.

Δωδεκανησιακό ντέρμπι στην Κω
Στο γήπεδο του Πυλίου θα γίνει σήμερα στις 3μ.μ. το Δωδεκανησιακό ντέρμπι του ομίλου ανάμεσα στον τοπικό Αθλητικό Όμιλο και τον ΑΕΡΑ. Οι «κόκκινοι» δείχνουν πιο ανεβασμένοι το τελευταίο διάστημα και στοχεύουν να πάρουν άλλη μια νίκη προκειμένου να κάνουν ένα ακόμα σημαντικό βήμα παραμονής.
-Διαιτητής ορίστηκε ο Γιώργος Τουλούμης από την Εύβοια και «βοηθοί» του θα είναι οι Θεόδωρος Γαλάνης και Διονύσης Καμπιώτης από την Αθήνα. Παρατηρητής τους ορίστηκε ο Μπάμπης Λάμπρου από τον σύνδεσμο της Δωδεκανήσου.

Για το «διπλό» ο Ιάλυσος
Τους τρεις βαθμούς έχει σαν μεγάλο του στόχο ο Ιάλυσος ο οποίος την ίδια ώρα (3μ.μ.) «δοκιμάζεται» από την ΑΕ Ερμιονίδας εκτός έδρας. Οι «ερυθροκίτρινοι» είναι αισιόδοξοι ότι θα μπορέσουν να πάρουν άλλο ένα «τρίποντο» μακριά από τη Ρόδο το οποίο θα είναι πολύτιμο ενόψει της συνέχειας στο πλαίσιο της προσπάθειας που κάνουν για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους.


-Διαιτητής ορίστηκε ο Λουκάς Αλαφογιάννης από την Βοιωτία και «βοηθοί» του θα είναι οι Χρήστος Βασιλείου (Βοιωτία) και Γιάννης Ντόβολης (Εύβοια). Παρατηρητής τους θα είναι η Γεωργία Ρώσση από την Αθήνα.


Αναλυτικά, όλο το σημερινό πρόγραμμα είναι το ακόλουθο:
Άργος (15:00): Παναργειακός- Θύελλα Ραφήνας
Ερμούπολη (15:00): Ελλάς Σύρου- Κορινθος
Πυλί (15:00): Α.Ο. Πυλίου- Α.Ε.Ρ.Α.
Μέγαρα (15:00): Βύζας Μεγάρων- Εράνη Φιλιατρών


Αβύθου (15:00): Παναιγιάλειος- Αστέρας Βάρης
Μαρκόπουλο (15:00): Γ.Σ. Μαρκό- Α.Ε. Μεσολογγίου
Κρανίδι (15:00): Α.Ε. Ερμιονίδας- Γ.Α.Σ. Ιάλυσος
Ρόδος (15:00): Ρόδος- Πανελευσινιακός

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων