Διαγόρας Κ19: Έσωσε την παρτίδα στο φινάλε…

Διαγόρας Κ19: Έσωσε την παρτίδα στο φινάλε…

Διαγόρας Κ19: Έσωσε την παρτίδα στο φινάλε…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 549 ΦΟΡΕΣ

Με ένα γκολ που σημείωσε ο Διάκου με προβολή στο 95’, η Κ19 του Διαγόρα κατάφερε να σώσει τουλάχιστον τον βαθμό απέναντι στον Τηλυκράτη Λευκάδας με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1 – 1 σε παιχνίδι που έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο στο δημοτικό αλητικό κέντρο «Καλλιπάτειρα».

Το παιχνίδι είχε αρκετό ενδιαφέρον ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο μιας και στο πρώτο το θέαμα ήταν μέτριο. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με αυτογκόλ του Ρίζου στο 53’ (0 – 1).


Στο 60’ οι δυο ομάδες έμειναν με δέκα παίκτες μιας και αποβλήθηκαν οι Κλωνάρης (Διαγόρας) και Ευθυμίου (Τηλυκράτης) για εξύβριση ο ένας στον άλλο.

 


Οι αποβολές έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στη συνέχειας για τον «γηραιό» ο οποίος έδειξε ένα σαφώς καλύτερο πρόσωπο και αναζήτησε με πάθος την ισοφάριση. Δημιούργησε τις προϋποθέσεις και τελικά έβαλε το γκολ το οποίο πανηγυρίστηκε έξαλλα στις καθυστερήσεις.


Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Αυγενικού (Δραγάτης, Χριστοδούλου).
Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Καππάκας, Ρίζος, Τσιμέττας (82’ Μάκρας Α.), Μάκρας Ι. (77’ Τσέρι Φ.), Χαλκίτης, Αντωνίου, Λαγογιάννης (54’ Καραμάνος), Κλωνάρης, Σεχάι (54’ Καλοπήτας), Τσέρι Α., Διάκου.

 


ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ: Παπανικολόπουλος, Ευθυμίου, Πιλαφάς, Τζούρτζης, Μήτσουρας, Σούλα, Βεργίνης (58’ Κουντούρης), Σουλιώτης, Αγκάπλιου, Θεοχάρης, Κοντογιάννης (82’ Κοντοπήλιος).

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”