Επιτυχημένο το «τεστ» του Μιχάλη Χατζηιωάννου στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

Επιτυχημένο το «τεστ» του Μιχάλη Χατζηιωάννου στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

Επιτυχημένο το «τεστ» του Μιχάλη Χατζηιωάννου στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1570 ΦΟΡΕΣ

Με μεγάλη επιτυχία, μαζική συμμετοχή – άνω των 21.000 δρομέων – πολύ κέφι, ρυθμό, χρώματα, θαυμάσιο καιρό και χαμόγελα διεξήχθη την Κυριακή 10 Μαρτίου στο κέντρο της Αθήνας ο 12ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος που ήταν αφιερωμένος στον Μίκη Θεοδωράκη.


Μεγάλοι νικητές ο Νίκος Σταμούλης στους άνδρες και η Αναστασία Μαρινάκου στις γυναίκες με τις καλύτερες επιδόσεις που έχουν σημειωθεί ποτέ στο Πρωτάθλημα σε μια ολοκαίνουργια διαδρομή που άρεσε πολύ σε όσους και όσες συμμετείχαν. Ο Νίκος Σταμούλης του ΓΑΣ Αγρινίου τερμάτισε σε 1:05.50. Τον ακολούθησε ο νικητής του Μαραθωνίου, Παναγιώτης Καραΐσκος του ΝΓΣ Ηρακλή με 1:06.38, ενώ ο Κώστας Σταμούλης ήταν τρίτος στον αγώνα με 1:06.50 και ο Χαράλαμπος Πιτσώλης του ΓΑΣ Ιλισός τρίτος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με χρόνο 1:07.49.


*Ο Μιχάλης Χατζηιωάννου που αγωνίστηκε με τα χρώματα του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009, παρέμεινε στην ελίτ του αγωνίσματος και τερμάτισε 10ος στο Πανελλήνιο με 1.10.31, χωρίς, βεβαίως, να πιεστεί αρκετά, μιας και η συγκεκριμένη διοργάνωση ήταν ένα τεστ για τη συμμετοχή τον Μάιο σε μαραθώνιο του εξωτερικού. Υπό τις οδηγίες του προπονητή του Χρήστου Παπαχρήστου, στοχεύει να βελτιώσει τον χρόνο του στα 42.195μ. στο προσεχές μέλλον.

Στις γυναίκες επικράτησε το φαβορί, η Αναστασία Μαρινάκου (Παναθηναϊκός ΑΟ) με 1:16.52, η οποία απέδειξε ότι είναι ικανή να ξεχωρίσει και σε αποστάσεις μεγαλύτερες των 10 χιλιομέτρων. Την ακολούθησαν η νικήτρια του Μαραθωνίου, Γκλόρια Πριβιλέτζιο του ΓΣ Γλυφάδας με 1:17.37 και η Παναγιώτα Βλαχάκη του ΓΑΣ Ιλισός με 1:17.45.


*Όσον αφορά τα Δωδεκάνησα, η Ράνια Ρεμπούλη, επίσης του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009, τερμάτισε στη 12η θέση του Πανελληνίου με 1.23.15. 

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”