Ημερίδα ενημέρωσης για την Ενδοοικογενειακή & Εργασιακή Βία

Ημερίδα ενημέρωσης για την Ενδοοικογενειακή & Εργασιακή Βία

Ημερίδα ενημέρωσης για την Ενδοοικογενειακή & Εργασιακή Βία

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 865 ΦΟΡΕΣ

Ο Σύλλογος Γυναικών Παστίδας ευαισθητοποιημένος από τα φαινόμενα ενδοοικογενειακής και εργασιακής βίας κατά των γυναικών τα οποία πολλαπλασιάζονται, διοργάνωσε ημερίδα ενημέρωσης με την υποστήριξη της ΟΠΣ και του δήμου Ρόδου, στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου το περασμένο Σάββατο 9 Μαρτίου 2024 και ώρα 19.00 το απόγευμα.

Το Δημοτικό Θέατρο ήταν κατάμεστο και η Ημερίδα σημείωσε μεγάλη επιτυχία.
Ο Σύλλογος Γυναικών Παστίδας ευχαριστεί για τη συμμετοχή και αρωγή στην Ημερίδα τούς εξής φορείς:
«Την ημερίδα στήριξαν με ομιλητές η Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου με την προϊσταμένη του Γραφείου Ενδοοικογενειακής Βίας κα Γιούργη Αγγελική, ο Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας, Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας του δήμου Ρόδου με τον ψυχολόγο κο Στεφανάκη Δημήτρη.

Η κα Ζιώγα Δέσποινα δικηγόρο διαπιστευμένη διαμεσολαβήτρια, μέλος της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου με τον γενικό γραμματέα κο Φραντζολάκη Γιώργο. Πήρε μέρος το τμήμα Νεότητας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το Μουσικό Σχολείο Ρόδου με μέλη της χορωδίας “polifonia”, η Σχολή Μπαλέτου της Νταλαμάνκα Κων/νας και ο τραγουδιστής Μάνος Τάκος που ερμήνευσε το τραγούδι-ΣΥΝΘΗΜΑ κατά της σεξουαλικής,σωματικής και λεκτικής βίας «ΜΙΛΑ».


«Τίμησαν τη διοργάνωση με την παρουσία τους μεταξύ άλλων, η περιφερειακή σύμβουλός, πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρείας της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΕ» Μάρα Αντωνιάδη,ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Γεώργιος Τόππος, η αντιδήμαρχος Πεταλουδών Σαββίνα Παπαγεωργίου, ο αντιδήμαρχος Επικοινωνίας και Διοικητικών Υπηρεσιών Γεώργιος Πάττας, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Παστίδας Νικόλαος Πάττας και ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου Ζερβός Μανώλης.

Ο Σύλλογός μας θα συνεχίσει να πραγματοποιεί παρόμοιες δράσεις, ευαισθητοποιημένος από τα κοινωνικά προβλήματα της εποχής.»

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»

«Μάνες της τέχνης» - Πρωτότυπη εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου αύριο με αφορμή τη γιορτή της μητέρας