Το μπλόκο της τροχαίας Ρόδου έβγαλε... ναρκωτικά

Το μπλόκο της τροχαίας Ρόδου έβγαλε... ναρκωτικά

Το μπλόκο της τροχαίας Ρόδου έβγαλε... ναρκωτικά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4711 ΦΟΡΕΣ

Δύο άτομα συνελήφθησαν χθες από αστυνομικούς της Τροχαίας Ρόδου για ναρκωτικά, στο πλαίσιο προλητπικού τροχονομικού ελέγχου που πραγματοποιήθηκε χθες σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το beteranizhta.blogspot.com κατά τη διάρκεια των ελέγχων, χθες το απόγευμα, σε κεντρικό σημείο της πόλης, οι Αστυνομικοί της Τροχαίας εντόπισαν μια μοτοσυκλέτα μικρού κυβισμού στην οποία επέβαιναν 2 νεαρά άτομα σε ηλικία, χωρίς κράνος και χωρίς φώτα, να κινούνται ύποπτα και έτσι τους έκαναν σήμα να σταματήσουν.

Ο οδηγός της μοτοσυκλέτας μόλις όμως τους αντιλήφθηκε έστριψε απότομα προς την αντίθετη κατεύθυνση για να τους αποφύγει και άρχισε να αναπτύσσει ταχύτητα από το σημείο ελέγχων της Τροχαίας.

Παρών ήταν και ένας Δικυκλιστής της Τροχαίας Ρόδιτ οπου παρακολουθούσε τις κινήσεις των νεαρών που απέφυγαν τον τροχονομικό έλεγχο.

Ο Δικυκλιστής Υπαστυνόμος της Τροχαίας Ρόδου που έχει υπηρετήσει στην Ομάδα "Ζ" ως βετεράνος, χωρίς να χάσει χρόνο, άρχισε να τους ακολουθεί σε ικανή κοντινή απόσταση με αποτέλεσμα πολύ γρήγορα να τους ακινητοποιήσει μερικές εκατοντάδες μέτρα παρακάτω.

Με τη συνδρομή των υπολοίπων συναδέλφων του, που έφτασαν αμέσως στο σημείο, έγινε σωματική έρευνα στον συνεπιβάτη της μοτοσυκλέτας όπου βρέθηκε επάνω του μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Οδηγήθηκαν αμφότεροι στο Τμήμα Ασφαλείας Ρόδου.

Ο οδηγός δεν κατείχε δίπλωμα, ο δε συνεπιβάτης έχει απασχολήσει ξάνα τις διωκτικές αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών.

Την υπόθεση για διερεύνηση ανέλαβε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Ρόδου

Σύμφωνα με πληροφορίες του μπλογκ beteranizhta.blogspot.com οι έλεγχοι της Τροχαίας θα γίνουν πιο εντατικοί και συχνότεροι σε πολλά σημεία της πόλης της Ρόδου.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Διαβάστε ακόμη

Νέος κ.ο.κ.: Αφαίρεση διπλώματος έως και 5 χρόνια

Σύλληψη 22χρονου στην Κω για κροτίδες και δυναμίτες

Συνελήφθη 30χρονος σερβιτόρος για άγρα πελατών

Θάνατος 68χρονης λουόμενης στη Ρόδο

Σε φυλάκιση ενός έτους 44χρονος για παρενόχληση ανήλικης

Για οπαδική βία θα δικαστεί 43χρονος

Φυλάκιση 20 ετών σε Τούρκο για τη μεταφορά μεταναστών στη Ρόδο

Αθώοι οι δύο αλλοδαποί που ήταν κατηγορούμενοι για απόπειρα εξαπάτησης