Ρόδος: Να παίξουν δυνατά στ’ Αφάντου

Ρόδος: Να παίξουν δυνατά στ’ Αφάντου

Ρόδος: Να παίξουν δυνατά στ’ Αφάντου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1007 ΦΟΡΕΣ

Με στόχο να παίξει δυνατά και να επιβάλει τον δικό της ρυθμό θα παραταχθεί η ομάδα της Ρόδου στο δύσκολο μεθαυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΑΕΡΑ στο πλαίσιο της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Οι «πράσινοι» ξέρουν ότι αναμένεται να έχουν δύσκολο έργο απέναντι σε μια ομάδα που επίσης «καίγεται» για τους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία και για τον λόγο αυτό είναι απόλυτα προετοιμασμένοι και αποφασισμένοι να παίξουν δυνατά και να διεκδικήσουν με όλες τους τις δυνάμεις το πολύτιμο «τρίποντο» παραμένοντας ζωντανοί στο κυνήγι της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Στο γήπεδο Αφάντου αναμένεται να γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, το οποίο μάλιστα είναι δεδομένο ότι θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου. Το γεγονός, ότι οι γηπεδούχοι έχουν εκτίσει την ποινή τους, σημαίνει ότι πολύς κόσμος αναμένεται να δώσει το «παρών» στις εξέδρες του γηπέδου για να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των παικτών και των δυο ομάδων.

Οι δύο ομάδες αναμένεται να ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο. «Πράσινοι» και «κόκκινοι» είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα προκειμένου να εκπληρώσουν τους στόχους των ομάδων τους.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”