Ελπίζουν να υπάρχουν εξελίξεις

Ελπίζουν να υπάρχουν εξελίξεις

Ελπίζουν να υπάρχουν εξελίξεις

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 249 ΦΟΡΕΣ

Εν αναμονή των εξελίξεων αναφορικά με την κλήρωση των αγώνων για τα play off και τα play out της Super League 2 βρίσκονται στον Διαγόρα. Το κρίσιμο ερώτημα που τους απασχολεί είναι αν την Τρίτη που είναι προγραμματισμένο να γίνει το επόμενο δ.σ. θα δοθεί απάντηση, κάτι που πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν είναι σίγουρο.

Και αυτό, διότι, η ΠΑΕ ΑΕΛ που έχει ξεκινήσει την όλη ιστορία είναι αποφασισμένη να οδηγήσει το θέμα στα άκρα, κάτι που είναι δεδομένο ότι θα σημάνει αυτόματα και την καθυστέρηση ορισμού των αγώνων.

Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα της Λάρισας έκανε τοποθέτηση, λέγοντας, πως οι «β’ ομάδες» δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα play off και στα play out και εν συνεχεία τής έγινε ανάκληση πέντε δελτίων παικτών που αφορούσαν σε χειμερινές μεταγραφές.

Ο Σύλλογος ζητάει και από τους φορείς της πόλης αλλά και τους βουλευτές να πάρουν θέση. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος, αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ καλεί τον δήμαρχο Λαρισαίων, τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας και όλους τους βουλευτές του Νομού Λάρισας, να πάρουν ξεκάθαρη θέση για το θεσμικό έγκλημα χωρίς προηγούμενο που συντελείται εις βάρος της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, με την αδικαιολόγητη ανάκληση των δελτίων πέντε (5) ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ από την αρμόδια επιτροπή (Ε.Ι.Π.) της Ε.Π.Ο.

Το γεγονός ότι σεβόμαστε τους θεσμούς και τις ανεξάρτητες αρχές, δεν σημαίνει ότι θα ανεχόμαστε τα εγκλήματα που συντελούνται εις βάρος μας με στόχο τον εκφοβισμό ή τον εκβιασμό.

Η τοπική κοινωνία αφουγκραζόμενη πλήρως τον δίκαιο αγώνα της λαοφιλούς ΑΕΛ για την πολυπόθητη άνοδο στη μεγάλη κατηγορία με ταυτόχρονη τήρηση των κανόνων και της κείμενης νομοθεσίας, έχει την απαίτηση και οι τοπικοί άρχοντες σύσσωμοι να αποδοκιμάσουν αυτές τις επαίσχυντες πρακτικές και ν’ αναδείξουν την ενότητα και τη σύμπνοια που μας διακατέχει αναφορικά με το μεγαλείο και την ιστορία της ΑΕΛ».

Εντατικές προπονήσεις στον Διαγόρα
Στο μεταξύ, οι «κυανέρυθροι» συνεχίζουν τις προπονήσεις τους σε καθημερινή βάση, περιμένοντας τις οριστικές αποφάσεις και ελπίζοντας, ότι αυτές θα παρθούν σύντομα. Η προετοιμασία θα διακοπεί μόνο την Καθαρά Δευτέρα, όπου θα δοθεί ρεπό στους παίκτες.

Όλες τις υπόλοιπες ημέρες, οι προπονήσεις θα γίνουν κανονικά, άσχετα αν δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα το πότε θα ξεκινήσουν τα παιχνίδια που θα κρίνουν την παραμονή.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων