Σ. Βαγιανός: H ΔΕΥΑΡ βρίσκεται σε φάση αναδιοργάνωσης

Σ. Βαγιανός: H ΔΕΥΑΡ βρίσκεται σε φάση αναδιοργάνωσης

Σ. Βαγιανός: H ΔΕΥΑΡ βρίσκεται σε φάση αναδιοργάνωσης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1370 ΦΟΡΕΣ

Σε κατάσταση αναδιοργάνωσης αλλά και προετοιμασίας για τη νέα τουριστική περίοδο βρίσκεται η ΔΕΥΑΡ, σύμφωνα με όσα δήλωσε χθες, ο πρόεδρός της κ. Σωτήρης Βαγιανός, αναφερόμενος και στις προσπάθειες που καταβάλλονται για την αντιμετώπιση των προβλημάτων αλλά και την επαναφορά της αξιοπιστίας της Επιχείρησης.

Όπως είπε μιλώντας στη «Ροδιακή» ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ρόδου: «είμαστε σε μία διαδικασία αναδιοργάνωσης, έχουμε πρόβλημα υποστελέχωσης είναι γεγονός, και προσπαθούμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα απαιτητά χρήματα, τα οποία στην παρούσα φάση, από τα 39 εκατομμύρια που είναι το σύνολο των οφειλών, τα 25 εκατομμύρια είναι άμεσα απαιτητά, ενώ παράλληλα προσπαθούμε να δρομολογήσουμε την καθημερινότητα και να προετοιμαστούμε για τη σΕζόν που έρχεται, εξασφαλίζοντας αρχικά την υδροδότηση και την καλή λειτουργία των υποδομών για τη φετινή σαιζόν.

Νομίζω, ότι είμαστε σε ένα πάρα πολύ καλό δρόμο, έχουμε εντοπίσει και ιεραρχήσει τα προβλήματα με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε, να θέσουμε ως πρώτη προτεραιότητα αυτά που πραγματικά είναι ζητήματα υψηλής προτεραιότηταςκαι θα είμαστε έτοιμοι.


Αναφορικά με το θέμα της υποστελέχωσης που αντιμετωπίζει η ΔΕΥΑΡ, ο κ. Βαγιανός είπε: «Αυτή τη στιγμή, έχουμε προκηρύξει κάποιες θέσεις τεχνικών, κυρίως ηλεκτρολόγων, υδραυλικών και εργατών γενικών καθηκόντων στον ΑΣΕΠ.

Θα γίνει και η πρόσληψη των υδρονομέων, ενώ παράλληλα θα τρέξει μία διαγωνιστική διαδικασία για την παροχή διοικητικών υπηρεσιών και υποστήριξης στο διοικητικό κομμάτι κυρίως, στα γραφεία μας, γιατί εκεί είμαστε πολύ υποστελεχωμένοι. Καθώς νομίζω ότι το φετινό καλοκαίρι θα έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον ως προς τον τρόπο αντιμετώπισης, την αλλαγή της νοοτροπίας και την επαναφορά της αξιοπιστίας της Επιχείρησης».

Διαβάστε ακόμη

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές με Κ. Αρβανίτη, Ζ. Τσιριγώτη, Κ. Γιαννακά

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου