Καλά στην υγεία τους οι δύο άντρες που τραυματίστηκαν στ’ Αφάντου

Καλά στην υγεία τους οι δύο άντρες που τραυματίστηκαν στ’ Αφάντου

Καλά στην υγεία τους οι δύο άντρες που τραυματίστηκαν στ’ Αφάντου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3497 ΦΟΡΕΣ

Καλά είναι στην υγεία τους ο 39χρονος και ο 26χρονος που τραυματίστηκαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής στ’ Αφάντου από δύο αλλοδαπούς αλβανικής καταγωγής.


Μάλιστα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Αρχαγγέλου που χειρίστηκαν την υπόθεση, συνέλαβαν έναν 17χρονο αλλοδαπό από την Αλβανία που φέρεται να είναι ο ένας εκ των δραστών, αλλά και τον 48χρονο πατέρα του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Για την ίδια υπόθεση αναζητείται ένας ακόμη αλλοδαπός αλβανικής καταγωγής που φέρεται, ότι την ώρα του καβγά ήταν μαζί με τον 17χρονο που συνελήφθη.

Το επεισόδιο συνέβη στις 10 το βράδυ της περασμένης Κυριακής, 17 Μαρτίου 2024, σε παρακείμενο από την πλατεία δρόμο του χωριού Αφάντου και σε ώρα που πλέον δεν υπήρχε κόσμος από το καρναβάλι, το οποίο είχε λήξει από νωρίς το απόγευμα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την Αστυνομία, για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους, ο 17χρονος Αλβανός που συνελήφθη μαζί με τον συμπατριώτη του που αναζητείται, συνεπλάκησαν και τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο (πιθανόν μαχαίρι ή σουβλί) στην κοιλιακή χώρα τους δύο ημεδαπούς ηλικίας 26 και 39 ετών.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για την παροχή της απαραίτητης ιατρικής φροντίδας, ενώ συνελήφθη ο 17χρονος Αλβανός, αλλά και ο 48χρονος πατέρας του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Σε βάρος των συλληφθέντων κινήθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία.

Διαβάστε ακόμη

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου

Αθώοι κρίθηκαν Τούρκος και Ρώσος για διακίνηση μεταναστών στην Κω

Νέος κ.ο.κ.: Αφαίρεση διπλώματος έως και 5 χρόνια

Σύλληψη 22χρονου στην Κω για κροτίδες και δυναμίτες

Συνελήφθη 30χρονος σερβιτόρος για άγρα πελατών