Νέο αεροσκάφος έστειλε στη Ρόδο η Lufthansa για να παραλάβει τους επιβάτες της

Νέο αεροσκάφος έστειλε στη Ρόδο η Lufthansa για  να παραλάβει τους επιβάτες της

Νέο αεροσκάφος έστειλε στη Ρόδο η Lufthansa για να παραλάβει τους επιβάτες της

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1768 ΦΟΡΕΣ

Έκτακτη προσγείωση πραγματοποίησε λίγο πριν τις έξι το απόγευμα της Δευτέρας 18 Μαρτίου στο αεροδρόμιο της Ρόδου, αεροσκάφος της αεροπορικής εταιρείας Lufthansa που εκτελούσε την πτήση LH63 από Φρανκφούρτη με προορισμό το Ντουμπάι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», ο κυβερνήτης τού αεροσκάφους ζήτησε αρχικά άδεια προσγείωσης στο τουρκικό αεροδρόμιο του Νταλαμάν, όμως λίγα λεπτά αργότερα ζήτησε εκ νέου από τον Πύργο Ελέγχου την άδεια να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» της Ρόδου, όπως και έγινε.

Πρόκειται για ένα Airbus A330-300D που βρίσκεται στην κατοχή της εταιρείας από το 2008. Ο κυβερνήτης, διαπίστωσε πρόβλημα με το ηλεκτρικό σύστημα τού αεροσκάφους και καπνό στο πίσω μέρος του, γεγονός που με βάση το πρωτόκολλο ασφαλείας, επιβάλλει άμεση προσγείωση του αεροσκάφους στο κοντινότερο αεροδρόμιο.

Αμέσως στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» σήμανε συναγερμός σε όλες τις υπηρεσίες, ενώ ζητήθηκε η συνδρομή δύο επιπλέον πυροσβεστικών οχημάτων, τα οποία έφθασαν επιτόπου, ενισχύοντας έτσι, τις δυνάμεις του αερολιμένα για κάθε ενδεχόμενο.

Κανένα πρόβλημα δεν υπήρξε για τους επιβάτες και το πλήρωμα, οι οποίοι διανυκτέρευσαν στο νησί μας και χθες το απόγευμα αναχώρησαν για τον αρχικό τους προορισμό που ήταν το Ντουμπάι, με άλλο αεροσκάφος που απέστειλε η εταιρεία στη Ρόδο.

Διαβάστε ακόμη

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»