Γ’κατηγορία ΕΠΣΔ Διαμαρτύρονται οι Ιππότες

Γ’κατηγορία ΕΠΣΔ  Διαμαρτύρονται οι Ιππότες

Γ’κατηγορία ΕΠΣΔ Διαμαρτύρονται οι Ιππότες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 213 ΦΟΡΕΣ

Παράπονα από τη διαιτησία αλλά και τον παρατηρητή Νίκο Σακελλαρίδη, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Διγενή Β’ (2 – 2) έχουν οι Ιππότες. Η ομάδα της Μεσαιωνικής Πόλης εξέδωσε μάλιστα την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Οι Ιππότες Μεσαιωνικής Πόλης Ρόδου θα ήθελαν να δώσουν συγχαρητήρια στην ομάδα του Διγενή Β’ και εύχονται να παίζουν με το ίδιο πάθος και στα εναπομείναντα παιχνίδια . Θεωρούμε ότι ήταν μια πολύ κακή ημέρα για το διαιτητικό τρίο ( Κυριακίδης, Μαυρουδής, Δραγάτης). Μας θύμισε κάτι απ το παιχνίδι μπαράζ παραμονής που είχαμε την περσινή σεζόν. Όσοι είχαν έρθει, μπορούν να καταλάβουν. Καταγγέλλουμε τον παρατηρητή διαιτησίας, Σακελλαρίδη Νίκο, που επίσης δεν ξέρουμε για ποιο λόγο βρίσκεται εντός γηπέδου και όχι στην εξέδρα.

Ο άνθρωπος αυτός, όπως στο παιχνίδι με τον Απόλλων Καλυθιών Β’, έτσι και τώρα, ειρωνευόταν και έβριζε ποδοσφαιριστές, παράγοντες και τους απειλούσε. Δεν θα μπούμε σε πολλές λεπτομερείς αλλά θα σας δώσουμε 2 παραδείγματα: 1. Με ποιο δικαίωμα πατάει επιδεικτικά παράγοντα ομάδας κατά τη διάρκεια του αγώνα και τον απειλεί με την φράση ότι θα τον σκίσει;


Με ποια αιτιολογία παίρνει θέση ο ίδιος και ζητάει απ’ τον διαιτητή να αποβάλει ποδοσφαιριστή μας ενώ πανηγύριζε το γκολ μας (ο ποδοσφαιριστής μας του είπε, τώρα ικανοποιήθηκες; Και οι κύριοι έγραψαν για άσεμνη χειρονομία). Τελικά, είδε παράγοντα μας να τον βρίζει αλλά δεν είδε την αντίπαλης ομάδας που τον “στόλιζαν”.

Όπως προείπαμε, για τους διαιτητές τα λάθη είναι ανθρώπινα, 11 κίτρινες κάρτες και 2 κόκκινες. Ακυρωθέν γκολ οφσάιντ και επίτευξη τέρματος αντίπαλης ομάδας σε πλάγιο υπέρ μας. Σημαιάκι δεν κατέβαινε ποτέ για κανένα λόγο

. Τέλος “το κερασάκι”, η ομάδα μας παίζει εντός αγωνιστικού χώρου και μόνο για του λόγου το αληθές. Τρία ντέρμπι: Κυριακή -Τετάρτη- Κυριακή . Άλλη ομάδα έπρεπε να παίξει εμβόλιμη την Τετάρτη αλλά … τελικά τα βρήκαν και έπαιξαν Σάββατο.

Τρεις ημέρες νωρίτερα δηλαδή. ΑΕρα Β’ – Κλεόβουλος Β’. με αποδεκατισμένο τον Κλεόβουλο Β’ αφού η πρώτη ομάδα τους, είχε... ταξίδι. Στην ουσία, ξεκούραστη μια εβδομάδα. Τελικά... τι ποδόσφαιρο θέλετε κύριοι; Ζητάμε απ’ τους αρμόδιους φορείς να επιληφθούν του θέματος και ειδικά με τον κύριο Σακελλαρίδη».

Διαβάστε ακόμη

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων

Διγενής Κοσκινού: Μαχραμάς και με τη βούλα

Βόλεϊ μόνο στις Παγκορασίδες…

Μετάλλια για τον τενίστα Βασίλειο Λυκουρέση στο Πανελλήνιο της Λάρισας!