Δυναμική ανάπτυξης μέσω των κολυμβητικών Grand Prix των «Πιγκουίνων»

Δυναμική ανάπτυξης μέσω των κολυμβητικών Grand Prix των «Πιγκουίνων»

Δυναμική ανάπτυξης μέσω των κολυμβητικών Grand Prix των «Πιγκουίνων»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1193 ΦΟΡΕΣ

Το περασμένο Σάββατο έγινε στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Ρόδου από τους «Πιγκουίνους» το 5ο κολυμβητικό Grand Prix με μόνο σκοπό, φυσικά, την ανάπτυξη και τη συμμετοχή κολυμβητών-κολυμβητριών από τους διοργανωτές, όπως επίσης από το ΡΟΔΙΩΝ Άθλησις.

Η ενημέρωση από τους «Πιγκουίνους»:
«Στο πλαίσιο της αδιάκοπης ανάπτυξης και προώθησης του αθλητισμού, οι “Πιγκουίνοι Ρόδου” οργάνωσαν επιτυχημένα το 5ο Κολυμβητικό Grand Prix της χρονιάς, συνεχίζοντας να επιβεβαιώνουν την δέσμευση τους προς την ενίσχυση και βελτίωση των νεαρών αθλητών της κολύμβησης.


Το συγκεκριμένο Grand Prix, που ξεκίνησε στις 10:00 π.μ. στο Κολλέγιο Ρόδου, γεμάτο με δράση, ένταση και χαμόγελα, σηματοδότησε μια μεγάλη συμμετοχή από τις ακαδημίες μας και πάνω από 20 αθλητές του Ροδίων Άθλησις. Τα αρχάρια τμήματα έδειξαν τις δεξιότητες που απέκτησαν, καθιστώντας τον αγώνα μια πραγματική γιορτή της κολύμβησης.


Στις 10:00 με τις κατηγορίες των νεότερων αθλητών, όπου το κάθε παιδί συμμετείχε σε δύο αγωνίσματα των 25 μέτρων, λαμβάνοντας μετάλλιο συμμετοχής για την προσπάθειά τους. Η κύρια δράση ξεκίνησε λίγο μετά στις 12:00, με τους αθλητές να διεκδικούν μετάλλια στα διάφορα αγωνίσματα, αναδεικνύοντας το ταλέντο και την αφοσίωσή τους στην κολύμβηση.


Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες στους χορηγούς μας, που στήριξαν την προσπάθειά μας και συνέβαλαν στην επιτυχία αυτού του γεγονότος.
Κλείνοντας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς και τους αθλητές για την ενθουσιώδη συμμετοχή τους σε αυτή την εκδήλωση. Η αγάπη σας για τον αθλητισμό και η διάθεση για συνεχή βελτίωση είναι η μεγαλύτερή μας ενθάρρυνση.

Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε αυτό το υπέροχο ταξίδι μαζί σας, διερευνώντας νέους στόχους και πετυχαίνοντας νέα επιτεύγματα. Προς ένα λαμπρότερο κολυμβητικό μέλλον!»

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”