Παγκόσμια διάκριση για το νησί μας

Παγκόσμια διάκριση για το νησί μας

Παγκόσμια διάκριση για το νησί μας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 5059 ΦΟΡΕΣ

Η Ντίνα Νικολίτση – bar manager του Villa Di Mare – διέπρεψε για άλλη μία φορά!

Ο λόγος γίνεται για τη διάκριση στη Βενετία από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Μπαρτέντερς (International Bartenders Association), όπου κατάφερε να διεκδικήσει την 2η θέση στον Διεθνή διαγωνισμό “Best Lady’s cocktail”, με το κοκτέιλ Nostalgia, αφού στέφθηκε 1η και στον Πανελλήνιο διαγωνισμό που διεξάχθηκε στη Horeca “Best Lady’s Cocktail 2024” με το κοκτέιλ Euphoria, όπου περιέχει ουίσκι, ζυμωμένο χυμό πορτοκαλιού, γιούζου, ανανά, και κόρντιαλ υάκινθου και πιπερόριζας.

Το κοκτέιλ Nostalgia περιέχει grappa, μαστίχα, κόρντιαλ από blueberry, τζίντζερ και βασιλικό, αχλάδι και clarified lime.

Για την κυρία Νικολίτση, η διάκριση στον κλάδο της έχει γίνει πλέον ρουτίνα, αφού μετράει 15 πανελλήνιους τίτλους σε 11 χρόνια συμμετοχών. Αδιαμφισβήτητα, είναι η πλέον πολυβραβευμένη bartender στην Ελλάδα και δικαιωματικά αντιπροσωπεύει την IBA στη διαδικασία έκδοσης πτυχίου, διεξάγοντας σεμινάρια Bartending με τη διεθνή πιστοποίηση της Ένωσης.

Δεν είναι ατομική παίκτρια όμως! Φέτος, μαζί με την ομάδα του Villa Di Mare, η Ντίνα Νικολίτση έχοντας δίπλα της τον Maik Harold Paz κατέκτησαν επίσης την 2η θέση στο “Battle of the Bars” και την 4η θέση απέσπασε το τρίτο μέλος της ομάδας, η Μίκα Σωτηρίου στην κατηγορία “Best Lady’s cocktail”.

Την υπέροχη Ντίνα Νικολίτση και τα εκπληκτικά της κοκτέιλ, μπορείτε να απολαύσετε -όπως κάθε καλοκαίρι- στο φιλόξενο και μαγευτικό Bar του Villa Di Mare.

Διαβάστε ακόμη

To ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ φυλλάδιο προσφορών των Super Market Παναγιωτάς κυκλοφόρησε!

Πάσχα στο TUI Magic Life Plimmiri by Atlantica-Με μοναδική γιορτινή ατμόσφαιρα

Πασχαλινές διακοπές στο πολυτελές Princess Andriana Resort & Spa

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Καθαριστής αέρα – Ιονιστής – Αφυγραντήρας: Τελικά πόσο διαφέρουν και ποιον να διαλέξω;

Κορυφαίο Περιφερειακό Agency η ροδίτικη Three Sixty Marketing στα φετινά Indie Awards

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Πολλαπλά είναι πλέον τα βραβεία για τους Κουλουράδες Ιαλυσού!