Στην Κέρκυρα για τον 1ο αγώνα του Πανελληνίου Motocross ο « Ίκαρος Ρόδου»

Στην Κέρκυρα για τον 1ο αγώνα του Πανελληνίου Motocross ο « Ίκαρος Ρόδου»

Στην Κέρκυρα για τον 1ο αγώνα του Πανελληνίου Motocross ο « Ίκαρος Ρόδου»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 987 ΦΟΡΕΣ

Έτοιμοι οι αναβάτες της Λέσχης Μοτοσυκλέτας « Ίκαρος Ρόδου» για τον 1ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross στην Κέρκυρα την ερχόμενη Κυριακή. Πρωταθλητές Ελλάδος, αλλά και νέοι, έτοιμοι για καλά πλασαρίσματα, θα δώσουν το «παρών» και θα παρουσιάσουν ό,τι καλύτερο μπορούν στη συνάντηση με έντονο το στοιχείο του συναγωνισμού.

Η ανακοίνωση του « Ίκαρου»:
«Μια νέα συναρπαστική χρονιά ξεκινάει για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό αυτή την Κυριακή 31/03/24 με το πανελλήνιο πρωτάθλημα Motocross Ελλάδος.

Στον 1ο αγώνα της χρονιάς, ο οποίος θα διεξαχθεί στην Κέρκυρα, η μοναδική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού της Δωδεκανήσου, « Ίκαρος», θα συμμετάσχει με τέσσερις αναβάτες.

Δύο εξ αυτών είναι πρωταθλητές Ελλάδος, όπου κατάγονται από τη Ρόδο και θα δώσουν τις μάχες τους με τους καλύτερους Έλληνες οδηγούς.

Το επίπεδο αναβατών έχει ανέβει στα ύψη και στην κατηγορία MX2 συναντάμε τον περσινό πρωταθλητή 2023, Ζούνη Φραγκίσκο (N37) που και θα πρέπει να διατηρήσει τον τίτλο του.

Στην ίδια κατηγορία θα συμμετέχει και ο Ροδίτης πρωταθλητής του 2018, Λυρίου Νικόλαος (Ν161).

Στην κατηγορία MX2 συμμετέχουν μοτοσικλέτες έως 250cc και για το 2024 ο ανταγωνισμός είναι πάρα πολύ μεγάλος και αρκετοί αναβάτες έχουν κάνει πάρα πολύ προπόνηση.

Το motocross στην Ελλάδα ξεκινάει μια νέα εποχή με οργανωμένο πρωτάθλημα και πίστες που τηρούν τις απαραίτητες προδιαγραφές υπό την αιγίδα τις ΑΜΟΤΟΕ.

Φυσικά αναφερθήκαμε στους δύο πρωταθλητές που συμμετέχουν αλλά στην ίδια κατηγορία MX2 θα δούμε έναν νέο αναβάτη από τη Ρόδο, που με πολύ όρεξη και αγάπη για το άθλημα θα συμμετάσχει για πρώτη του φορά. Ο λόγος για τον Κυπραίο Νικόλαο (Ν218) που είναι έτοιμος να πάρει το… βαπτίσμα του πυρός.

Άλλη μια συμμετοχή για την ομάδα του « Ίκαρου» στην κατηγορία OPEN μετά από το 2018, είναι αυτή του 48χρονου οδηγού και προέδρου του συλλόγου, Αναστάσιου Γαλατά (Ν993).

Σύσσωμος ο Σύλλογος και τα μέλη ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές μας!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι από τον επόμενο αγώνα στα Τρίκαλα θα έχουμε περισσότερες συμμετοχές από τη Ρόδο, αφού ξεκινάει και η κατηγορία MX WOMEN'S στην οποία θα εκπροσωπήσει τον Σύλλογο η Βαρέλη Στέλλα, η οποία το 2023 τερμάτισε στην 3ή θέση στην κατηγορία αυτή.

Η αποστολή του « Ίκαρου» αναχωρεί αυτή την Πέμπτη όπου την απαρτίζουν οι:
- Γαλατάς Αναστάσιος (993)
- Λυρίου Νικόλαος (161)
- Φραγκίσκος Ζούνης (37)

- Κυπραίος Νικόλαος (218)
- Θεολόγος Ζούνης
- Σκαρπέτης Ελευθέριος
- Κωστόπουλος Στεργος
και ο junior Ζαμάγιας από την Κω.

Αποτελέσματα και Live μετάδοση του αγώνα θα μπορείτε να βλέπετε στο Facebook και Instagram στα προφιλ του ΊΚΑΡΟΣ ΛΕΣΧΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ την Κυριακή 31/03/24 από τις 12 το μεσημέρι».

Διαβάστε ακόμη

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη

Στην 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» ο Ματθαίος Μπουρλίδης