Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 10η Γιορτή Ελιάς στα Λάερμα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 10η Γιορτή Ελιάς στα Λάερμα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 10η Γιορτή Ελιάς στα Λάερμα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1887 ΦΟΡΕΣ

Ιδιαίτερα επιτυχημένη και φέτος ήταν η 10η Γιορτή που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 24 Μαρτίου 2024 στα Λάερμα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λαέρμων «Το Θάρρι» και τον Αθλητικό Σύλλογο «Πολύστρατος».

Δεκάδες συμπολίτες μας βρέθηκαν εκεί από νωρίς, προκειμένου να απολαύσουν τοπικά εδέσματα που προετοίμασε η Λέσχη Αρχιμαγείρων αλλά και οι τοπικοί πολιτιστικοί σύλλογοι, να χορέψουν και να διασκεδάσουν.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο υφυπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Παππάς, ενώ παρών ήταν μεταξύ άλλων και ο αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα κ. Φιλήμονας Ζαννετίδης.

Από το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Λαέρμων, μάλιστα, εκδόθηκε η ακόλουθη ευχαριστήρια ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ. του πολιτιστικού συλλόγου Λαέρμων «ΤΟ ΘΑΡΡΙ» θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους στη 10η Γιορτή Ελιάς. Να ευχαριστήσουμε τον Α.Γ.Σ. «Πολύστρατος» Λαέρμων και το Γραφείο Τύπου περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την άψογη συνεργασία στη συνδιοργάνωση της γιορτής.

Επίσης, τον δήμο Ρόδου και της Ιερά Μονής Θάρρι για την υποστήριξη σε ό,τι χρειαστήκαμε. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Πολιτιστικούς Συλλόγους Λάρδου, Λίνδου, Ασκληπιού και Γενναδίου καθώς και στη Λέσχη Αρχιμαγείρων για τη συμμετοχή τους στη γιορτή, και φυσικά τους εθελοντές από το χωριό και όχι μόνο, που χωρίς τη βοήθειά τους, δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η γιορτή.
Τέλος, ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης. Ραντεβού του χρόνου στην 11η Γιορτή Ελιάς!»

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...

Διθυραμβικές κριτικές για τη Ροδίτισσα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα ως Ιουλιέτα, σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας-Τουρκίας