Οι ριπές των ανέμων προκάλεσαν αναταράξεις στις πτήσεις και ταλαιπωρία εκατοντάδων επιβατών

Οι ριπές των ανέμων  προκάλεσαν αναταράξεις στις πτήσεις και ταλαιπωρία εκατοντάδων επιβατών

Οι ριπές των ανέμων προκάλεσαν αναταράξεις στις πτήσεις και ταλαιπωρία εκατοντάδων επιβατών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2645 ΦΟΡΕΣ

Μεγάλη ταλαιπωρία προκάλεσαν σε εκατοντάδες επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν χθες και σήμερα προς και από το αεροδρόμιο της Ρόδου, οι πλάγιες ριπές των ανέμων και τα αυξημένα μποφόρ.

Μέχρι αυτή την ώρα, στο αεροδρόμιο του νησιού μας ακυρώθηκαν συνολικά από χθες 5 πτήσεις, γεγονός που δημιούργησε όπως ήταν φυσικό, μεγάλη ταλαιπωρία σε όσους είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν.

Χθες ακυρώθηκαν συνολικά τρεις προγραμματισμένες πτήσεις από την Αθήνα προς τη Ρόδο και αντίστροφα, ενώ σήμερα από νωρίς το πρωί ακυρώθηκαν ακόμα τρεις πτήσεις που ήταν προγραμματισμένες να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο Διαγόρας: Δύο πτήσεις τσάρτερ από το εξωτερικό και μία εσωτερικού.

Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, κατάφερε να προσγειωθεί ένα αεροσκάφος της Ryanair, ενώ μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται σταδιακή εξασθένηση των ανέμων γεγονός που θα επιτρέψει την εκτέλεση όλων των πτήσεων.

Καθυστερήσεις επίσης καταγράφονται και σε ότι αφορά την εκτέλεση των προγραμματισμένων δρομολογίων των πλοίων προς και από τα Δωδεκάνησα.

Το Blue Star Hios που επρόκειτο να αφιχθεί στο λιμάνι της Ρόδου σήμερα στις 4:30 το απόγευμα, λόγω του καιρού θα έρθει τελικά στο νησί μας στις 21:30 το βράδυ. 

 

 

Διαβάστε ακόμη

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»