Κληρώνει για τα μπαράζ

Κληρώνει για τα μπαράζ

Κληρώνει για τα μπαράζ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 238 ΦΟΡΕΣ

Την προσεχή Τρίτη θα μάθει ο Φοίβος Κρεμαστής, τη σειρά των αγώνων που θα δώσει στα μπαράζ για τη διεκδίκηση της ανόδου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Την ημέρα εκείνη θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Υπενθυμίζουμε ότι ο πρωταθλητής Δωδεκανήσου θα έχει να αντιμετωπίσει τις πρωταθλήτριες ομάδες από την Ανατολική Αττική, τις Κυκλάδες, τη Λέσβο, τη Σάμο, τη Χίο καθώς και μια από τις πρώτες δύο ομάδες του τοπικού πρωταθλήματος της Αθήνας. Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ, αναφέρει τα εξής:


«Την Τρίτη 2 Απριλίου 2024 στις 11:00 θα διενεργηθεί στο ξενοδοχείο Crowne Plaza Athens (Μιχαλακοπούλου 50, Αθήνα - αίθουσα SOCRATES A) η κλήρωση του πρωταθλήματος των πρωταθλητών Ε.Π.Σ. για τον προβιβασμό στην Γ΄ Εθνική κατηγορία της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025. Η κλήρωση θα μεταδοθεί σε live streaming από το κανάλι της ΕΠΟ στο YouTube (Hellenic Football Family) και το epo.gr».


Πρόκριση και στο κύπελλο
Με τέρματα που επιτεύχθηκαν και πάλι στις καθυστερήσεις, ο Φοίβος επικράτησε με 3 – 2 της Δόξας Καρδάμαινας και πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης για την ημιτελική φάση του κυπέλλου της Δωδεκανήσου, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Ρόδος – Ιάλυσος. Σημειώνεται πως η ομάδα της Κρεμαστής έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Αντώνη Αθανασίου από το 27’.

Παρόλα αυτά τα κατάφερε και έτσι παρέμεινε στη διοργάνωση. Στο 6’ ο Φτάκλας έκανε το 1 – 0 και στο 56’ ο Κουγιός πέτυχε το 2 – 0. Η Δόξα μείωσε με πέναλτι του Πης στο 60’ (2 – 1) και ισοφάρισε με τον Χατζηφούντα στο 62’ (2 – 2). Τη λύση έδωσε ο Φτάκλας που με γκολ στο φινάλε χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του (3 – 2).


Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΦΟΙΒΟΣ: Ανδρούτσος, Τομόρι, Καρπαθάκης, Αυγενικού, Χατζησάββας (93’ Βολονάκης), Γεωργιάδης, Κουγιός (93’ Ορφανίδης), Φτάκλας (95’ Αλιάι), Μόσχος, Μπάρδος (64’ Ταφάνι), Αθανασίου.


ΔΟΞΑ: Δημητρίεβιτς, Χατζηπαναγιώτης, Χατζηφούντας Χ, Παπαβασιλείου, Κορκής, Κάτση (95’ Πης Ρ.), Πης Γ, Ελευθερίου (60’ Μεζουράι), Μποϊλής Γ. (78’ Μποϊλής Ι.), Χατζηφούντας Μ. (95’ Κωνσταντινίδης), Ατσαλάκης.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων