Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το “Roadshow 2024”

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το “Roadshow 2024”

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το “Roadshow 2024”

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2161 ΦΟΡΕΣ

Όλος ο κόσμος της εστίασης σε μια έκθεση

Με 2.000+ επισκέπτες, 3 επαγγελματικές εκπαιδεύσεις και εκατοντάδες προϊόντα, ολοκληρώθηκε η Νο 1 έκθεση food service στα Δωδεκάνησα.

Το Roadshow 2024 από την Caterplus πρόσφερε στους επισκέπτες του τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά προμηθευτές, να ανακαλύψουν επαγγελματικές λύσεις καθώς και να δοκιμάσουν όλα τα προϊόντα που θα καθορίσουν τις τάσεις της τρέχουσας καλοκαιρινής σεζόν.

Ο επαγγελματίας πρωταγωνιστής
Στην έκθεση έδωσε το «παρών» ένα εξαιρετικά εστιασμένο κοινό επαγγελματιών από τον κλάδο της φιλοξενίας και της εστίασης (συμπεριλαμβανομένου του κλάδου της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής), οι οποίοι άδραξαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά μικρούς και μεγάλους παραγωγούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και τα προϊόντα τους. Η επιθυμία τους να ενημερωθούν, να δοκιμάσουν και να εκσυγχρονίσουν τα μενού και τις κάβες τους κυριάρχησε στις συνομιλίες τους με τους εκθέτες και είχε ως αποτέλεσμα το κλείσιμο πολλών επωφελών εμπορικών συμφωνιών.

3 μοναδικές εκπαιδεύσεις
Οι παράλληλες εκδηλώσεις του Roadshow ήταν εξίσου σημαντικές με το εκθεσιακό μέρος. Στους επισκέπτες της έκθεσης, δόθηκε η ευκαιρία να διευρύνουν τις γαστρονομικές τους προοπτικές και να αποκτήσουν γνώσεις για τις πιο πρόσφατες εξελίξεις και τάσεις της αγοράς. Το κοινό παρακολούθησε αλλά και συμμετείχε με ερωτήσεις σε 3 διαδραστικές εκπαιδεύσεις από τον Chef Δημήτρη Παμπόρη (World Blending & Greek Ingredients), τον Chef Ηλία Νίκολα (Νέες υφές και τεχνικές στη ζαχαροπλαστική) και τον Chef Δημήτρη Φραγκογιάννη (Ο κόσμος της Pizza), θέτοντας έτσι τον πήχυ για επόμενες διοργανώσεις πάρα πολύ ψηλά.

Διαβάστε ακόμη

Πώς διαμορφώνεται το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων ΟΠΑΠ τη Μ. Εβδομάδα και το Πάσχα – Τι αλλάζει στις κληρώσεις ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ και ΠΡΟΤΟ

Νέους συνεργάτες για να στελεχώσουν το δυναμικό της αναζητά η Caterplus

Ενιαίος Ψηφιακός Χάρτης & Εθνικό Μητρώο Υποδομών: To ΤΕΕ κάνει πράξη την ψηφιακή μετάβαση

«Μαζί για όσα αγαπάς! Μαζί για τα παιδιά!» από τα My market!

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Τα ξενοδοχεία της Ρόδου σάρωσαν στα βραβεία του Tripadvisor

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 2,6 εκατ. ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα

To ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ φυλλάδιο προσφορών των Super Market Παναγιωτάς κυκλοφόρησε!