Το πάλεψε όσο μπορούσε ο Κολοσσός H Hotels Collection στο Περιστέρι

Το πάλεψε όσο μπορούσε ο Κολοσσός H Hotels Collection στο Περιστέρι

Το πάλεψε όσο μπορούσε ο Κολοσσός H Hotels Collection στο Περιστέρι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1091 ΦΟΡΕΣ

Στην 1η αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League σήμερα, ο Κολοσσός H Hotels Collection, το πάλεψε όσο μπορούσε και κυρίως στην πρώτη περίοδο απέναντι στο Περιστέρι bwin στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», αλλά ηττήθηκε με 98-90. Αν και οι γηπεδούχοι παρουσίασαν κάποια τρωτά σημεία αμυντικά, οι «θαλασσί» δεν το εκμεταλλεύτηκαν και τώρα περιμένουν τον Παναθηναϊκό Aktor στο κλειστό της Καλλιθέας τη Δευτέρα 8 Απριλίου (17.15), σε μια πραγματική γιορτή του μπάσκετ.

Πώς κύλησαν οι περίοδοι

-Άκρως ανταγωνιστικός ο Κολοσσός H Hotels Collection στην πρώτη περίοδο, ήταν μπροστά στο σκορ ακόμη και με διψήφια διαφορά, μέχρι την είσοδο ενός παλιού… γνωρίμου, του Ζερμέν Λαβ, που άλλαξε κάπως τις ισορροπίες κι έκανε τους γηπεδούχους, αφού εκμεταλλεύτηκαν και τα λάθη των «θαλασσί» προς το τέλος, να φτάσουν σε απόσταση …αναπνοής.

-Το εκτεταμένο rotation από τον Κούρο Σεγούρα σε συνδυασμό με τα εύκολα φάουλ των «θαλασσί» και τα κάκιστα ποσοστά τους στα σουτ, έδωσαν την ευκαιρία στο Περιστέρι bwin να κερδίσει… έδαφος, αφού πήρε σημαντικές βοήθειες από τους παίκτες του πάγκου, για να προηγηθεί στο ημίχρονο με έντεκα πόντους.

Στην τρίτη περίοδο ο Κολοσσός H Hotels Collection προσπάθησε ν’ αντιδράσει και ν’ ακολουθήσει τουλάχιστον από κοντά το Περιστέρι bwin , μην αφήνοντας το να μεγαλώσει κι άλλο τη διαφορά. Αυτό οι «θαλασσί» το πέτυχαν έως ένα σημείο κι έτσι στο τέλος πήραν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο.

Στην τελευταία περίοδο οι γηπεδούχοι, απλώς διατήρησαν τον υπέρ τους ρυθμό και τη διαφορά, χωρίς ο Κολοσσός H Hotels Collection να μπορέσει να πραγματοποιήσει την …επιστροφή που θα τον έκανε να το παλέψει ως το τέλος για μια σημαντική νίκη.

Διαιτησία: Παπαπέτρου- Λόρτος- Χριστινάκης

Τα δεκάλεπτα: 21-23, 50-39 (ημ.) 70-64, 98-90

Περιστέρι bwin (Σπανούλης): Μήτρου-Λονγκ 14 (2), Ράγκλαντ 15, Κασελάκης 2, Ουίλιαμς 6 (1), Τόμπσον 6, Ντάγκουμπιτς 9 (1), Ξανθόπουλος, Λαβ 14 (1), Πουλιανίτης 14 (4), Ρένφρο 6, Χουγκάζ 10 (1), Ζούγρης 2.

Κολοσσός H Hotels Collection (Σεγούρα): Ουτόμι, Κολοβέρος 11 (1), Μπραΐκοβιτς 11, Πόλεϊ 5 (1), Περάντες 14 (2), Γκάουντλοκ 13 (2), Πετρόπουλος 3, Μπιλλής 15 (5), Καμαριανός 4, Σίτου 8, Παπαδάκης 6 (1).

ΦΩΤΟ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ

 

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”