Ξανά στον Μαραθώνιο Ρόδου ο Τελμησσός Νέας Μάκρης

Ξανά στον  Μαραθώνιο Ρόδου ο Τελμησσός Νέας Μάκρης

Ξανά στον Μαραθώνιο Ρόδου ο Τελμησσός Νέας Μάκρης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 192 ΦΟΡΕΣ

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Τελμησσός Ν. Μάκρης Μαραθώνος θα συμμετάσχει, για μια ακόμη φορά, στον Μαραθώνιο Ρόδου. Θα είναι «παρών» στο ραντεβού της 21ης Απριλίου, οπότε κι έχει προγραμματιστεί ο 9ος Διεθνής Μαραθώνιος.

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Τελμησσός ιδρύθηκε το 2007 στη Νέα Μάκρη από πολίτες με ενεργή ενασχόληση στον μαζικό αθλητισμό και ιδιαίτερα, με το άθλημα του Μαραθωνίου Δρόμου. Ιδρυτής του συλλόγου, γνωστός σε όλους αθλητής του Μαραθωνίου Δρόμου και των μεγάλων αποστάσεων με ιδιαίτερες διακρίσεις, είναι ο κ. Βλάσης Καραβασίλης.

Από τον πρώτο Μαραθώνιο Δρόμο Ρόδου το 2014, ο Σύλλογος Τελμησσός συμμετέχει αδιάλειπτα στον αγώνα και η Οργανωτική Επιτροπή αποφάσισε και υλοποίησε τα προηγούμενα χρόνια, να τιμήσει τον σύλλογο για τη σταθερή αυτή υποστήριξη.

Η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Μαραθωνίου, κα Μαριέτα Παπαβασιλείου δήλωσε ότι «αποτελεί μεγάλη τιμή και χαρά η σταθερή αυτή σχέση που έχει αναπτυχθεί με τον Σύλλογο Τελμησσός, που έχει αγκαλιάσει και στηρίζει τη διοργάνωση όλα αυτά τα χρόνια».

Ο Σύλλογος Τελμησσός θα πραγματοποιήσει εκδρομή (από την Παρασκευή 19 Απριλίου έως και την Τρίτη 23 Απριλίου) και θα συμμετάσχει ομαδικά στον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου και τους παράλληλους αγώνες του. 

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων