Έτοιμος και με τον κόσμο στο πλευρό του ο Κολοσσός H Hotels Collection στην Καλλιθέα!

Έτοιμος και με τον κόσμο στο πλευρό του ο Κολοσσός H Hotels Collection στην Καλλιθέα!

Έτοιμος και με τον κόσμο στο πλευρό του ο Κολοσσός H Hotels Collection στην Καλλιθέα!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1187 ΦΟΡΕΣ

Πλήρης αναμένεται να παραταχθεί την ερχόμενη Δευτέρα (17.15) ο Κολοσσός H Hotels Collection στο κλειστό της Καλλιθέας απέναντι στον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Top 6, θέλοντας και τον κόσμο στο πλευρό του, περισσότερο για να απολαύσει αυτή τη γιορτή της β’ φάσης στην Stoiximan Basket League.

Μετά την αξιοπρεπή παρουσία τους εκτός έδρας με το Περιστέρι bwin το περασμένο Σάββατο, οι «θαλασσί» θέλουν ανάλογη συνέχεια για να «θωρακιστούν» ενόψει και των play off πια, αφού θ’ αποφύγουν και τους δύο «μεγάλους» στην πορεία για την τελική κατάταξη.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής στο Top 6:
Ολυμπιακός- Άρης 85-77

Περιστέρι- Κολοσσός Ρόδου 98-90

Παναθηναϊκός- Προμηθέας Πάτρας (αναβλήθηκε)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.Ολυμπιακός 44

2.Παναθηναϊκός 43

3.Περιστέρι 39

4.Προμηθέας Πάτρας 35

5.Άρης 35

6.Κολοσσός Ρόδου 32
*Ο Παναθηναϊκός και ο Προμηθέας Πάτρας έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ (07/04):

Σ.Ε.Φ. (15:00): Ολυμπιακός- Περιστέρι (ΕΡΤ3)

«Δ. Τόφαλος» (17:15): Προμηθέας Πάτρας- Άρης (ΕΡΤ3)

ΔΕΥΤΕΡΑ (08/04):
Καλλιθέα Ρόδου (17:15): Κολοσσός Ρόδου- Παναθηναϊκός (ΕΡΤ3)

*Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels Collection για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό:

«Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels Collection ανακοινώνει, ότι η προπώληση των εισιτηρίων του εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τον Παναθηναϊκό AKTOR, για την 2η αγωνιστική του TOP-6 της Stoiximan Basket League 2023-2024, ξεκινάει.

ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS COLLECTION – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ AKTOR

ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 ΣΤΙΣ 17:15

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:
Η διαδικασία αγοράς των μεμονωμένων εισιτηρίων αγώνων, φέτος είναι διαφορετική και θα υπάρχει ειδική τιμή τις μέρες της προπώλησης και αυξημένη την ημέρα του αγώνα (αφορά αγορά και όχι κράτηση).

Οι τιμές για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό AKTOR είναι οι εξής:

-ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ (Θύρες 1-2-3-4 & Πέταλα)

Ημέρες Προπώλησης: 25€

Ημέρα Αγώνα: 35€

Παιδικό 7-14 ετών (γεννημένοι από το 2009 έως το 2016): 10€

VIP Gold: 50€

Υπενθυμίζουμε ότι, για την αγορά του κάθε εισιτηρίου, χρειάζεται απαραίτητα ο αριθμός ΑΜΚΑ ή ο αριθμός διαβατηρίου ή η άδεια παραμονής και ο κάθε φίλαθλος να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα.

-Η αγορά παιδικών εισιτηρίων αποκλειστικά από τα γραφεία της ΚΑΕ και τα εκδοτήρια του γηπέδου την ημέρα του αγώνα εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.

-Οι θύρες θα είναι ανοικτές μιάμιση (1,5) ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο.

-Η είσοδος δεν θα επιτραπεί σε οποιονδήποτε δεν διαθέτει ονομαστικό εισιτήριο ή εισιτήριο διαρκείας.

-Το κάθε εισιτήριο είναι ονομαστικό και δεν μεταβιβάζεται σε άτομο το οποίο δεν αναγράφεται το όνομά του.

-Κατά την είσοδο στο γήπεδο θα πραγματοποιείται ταυτοποίηση, οπότε ο κάθε φίλαθλος θα πρέπει να επιδεικνύει μαζί με το εισιτήριο και την ταυτότητα ή το διαβατήριό του.

-Σε περίπτωση sold out, θα ανακοινωθεί αποκλειστικά από το site και τα social media της ΚΑΕ ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS COLLECTION.

Προτείνουμε στους φιλάθλους της ομάδας μας να προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριό τους και online, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία και καθυστέρηση την ημέρα του αγώνα.

ΦΩΤΟ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ
ΦΩΤΟ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ

ΤΡΟΠΟΣ ΑΓΟΡΑΣ
Η πώληση των εισιτηρίων πραγματοποιείται με τους παρακάτω τρόπους:

-Online από το more.com

-Από τα γραφεία της ΚΑΕ (τηλ. 2241022261, info@kolossosbc.gr) Δευτέρα με Παρασκευή και ώρες 09:00 με 15:00.

-Στα εκδοτήρια του γηπέδου την ημέρα του αγώνα από τη 13:00, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.

Το Περιστέρι bwin-Κολοσσός H Hotels Collection με τη γλώσσα των αριθμών:

Πριν μία εβδομάδα μπήκε στην 4άδα των αγώνων και στην 20άδα των τριπόντων του Κολοσσού.

Ο Σωτήρης Μπιλλής, πέραν του ότι έμεινε μόνος στην 4η θέση της λίστας των παικτών των «θαλασσί» με τα περισσότερα παιχνίδια αφού ξεπέρασε τον Κώστα Χαρίση, σημείωσε δύο ακόμη πιο ξεχωριστά, ατομικά επιτεύγματα…

Με τους 15 πόντους που είχε, ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας του στη Basket League. Η προηγούμενη φορά που είχε 15 πόντους ήταν στο ντεμπούτο του στην κατηγορία, στις 12 Οκτωβρίου 2014, ως παίκτης του Πανιωνίου και με αντίπαλο τη σημερινή ομάδα του, τον Κολοσσό.

Ρεκόρ καριέρας βέβαια αποτελούν και τα πέντε εύστοχα τρίποντα του (5/6) αφού πριν το παιχνίδι στο Περιστέρι δεν είχε ξεπεράσει τα τρία (3/3 στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Προμηθέα για τη σεζόν 2021-22).

Τα πέντε εύστοχα τρίποντα που είχε ο Μπιλλής, αποτελούν και ισοφάριση του σχετικού ρεκόρ της περιόδου για τον Κολοσσό αφού πέντε μέτρησε και ο Πολ Τζόργκενσεν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος επίσης κόντρα στο Περιστέρι αλλά στη Ρόδο.

Κατά τ’ άλλα για τον Κολοσσό Ρόδου

*Ο Λούκα Μπραΐκοβιτς είχε 11 πόντους και με αυτούς έγινε ο 33ος στην ιστορία της ομάδας που έφτασε τους 300+ στη Basket League. Ο Αυστριακός είχε 4/5 δίποντα και φτάνοντας τα 123 εύστοχα, «σκαρφάλωσε» δύο θέσεις στη σχετική λίστα της ομάδας της Ρόδου. Ανέβηκε στην 11η ξεπερνώντας τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη και τον Μπαμπάλε Όσμπι που είχαν από 122.

Ακόμη ο Μπραΐκοβιτς με τις δύο τάπες που έκανε, έφτασε τις 24, ξεπέρασε τον Μάρβιν Τζόουνς που είχε 22 στη σεζόν 2017-18 και «έπιασε» στην 8η θέση των μπλοκέρ του Κολοσσού τον Ουίλ Ντέιβις που φόρεσε τη φανέλα του στη σεζόν 2015-16.

*Ο Λόντον Περάντες είχε τρεις ασίστ και με αυτές έγινε ο 11ος πασέρ στην ιστορία των «θαλασσί». Έφτασε τις 125 και ξεπέρασε τον Στέφαν Ποτ που είχε 124 στη σεζόν 2021-22.

Ο… ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ!
Ένα από τα στοιχεία που συνέβαλαν στην τελική επικράτηση του Περιστερίου ήταν η συνέπεια των παικτών του από τη γραμμή του φάουλ. Οι «κυανοκίτρινοι» σημείωσαν την κορυφαία φετινή επίδοση ευστοχίας στις βολές έχοντας 16/16.

Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν και πάλι δικό τους με τις 7/7 που είχαν στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα, ενώ το απόλυτο από τη γραμμή του φάουλ κατάφερε χθες και η ομάδα της Πάτρας (12/12) στη Θεσσαλονίκη.

Οι 16/16 βολές είναι μία επίδοση όμως που ξεπερνάει τα όρια της φετινής σεζόν, αφού πρόκειται για την καλύτερη στην ιστορία του Περιστερίου στη Basket League.

Η προηγούμενη καλύτερή του σημειώθηκε πριν από σχεδόν δύο χρόνια, στις 20 Απριλίου 2022 όταν μέτρησε 13/13 βολές στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό.

Παράλληλα, αυτές οι 16/16 βολές του Περιστερίου κατατάσσονται στη 14 θέση των κορυφαίων επιδόσεων στην ιστορία του επαγγελματικού πρωταθλήματος και είναι η κορυφαία επίδοση της τελευταίας τριετίας.

Για να βρούμε την προηγούμενη καλύτερη, θα πρέπει να γυρίσουμε στις 27 Ιανουαρίου 2021 όταν η ΑΕΚ είχε 22/22 βολές στο εντός έδρας παιχνίδι της με τον ΠΑΟΚ.

Αν και σε πρώιμο στάδιο του αγώνα (στο 6:28), το Περιστέρι βρέθηκε πίσω με 11 πόντους (6-17), διαφορά την οποία ανέτρεψε για να φτάσει στη νίκη. Ήταν η 7η μεγαλύτερη ανατροπή της φετινής Basket League.

Διαβάστε ακόμη

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη

Στην 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» ο Ματθαίος Μπουρλίδης