Τον Οκτώβριο η δίκη 52χρονου που κατηγορείται για ασέλγεια

Τον Οκτώβριο η δίκη 52χρονου που κατηγορείται για ασέλγεια

Τον Οκτώβριο η δίκη 52χρονου που κατηγορείται για ασέλγεια

Ελευθερία Πελλού

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1055 ΦΟΡΕΣ

Τον Οκτώβριο θα εκδικαστεί από το Τριμελές Εφετείο Δωδεκανήσου Πλημμελημάτων, η έφεση που έχει ασκήσει 52χρονος που κατηγορείται για προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Ο 52χρονος έχει καταδικαστεί για την υπόθεση αυτή σε φυλάκιση 4 ετών, με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη υπό όρους, ενώ του επιβλήθηκε και χρηματικό πρόστιμο 300 ημερησίων μονάδων προς 5 ευρώ την ημέρα.

Κατά της απόφασης αυτής ο 52χρονος είχε ασκήσει έφεση, η οποία όμως, στις 7 Φεβρουαρίου 2023 απορρίφθηκε από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο, ως ανυποστήρικτη. Έτσι, ο 52χρονος, στη συνέχεια προέβη σε αίτηση ακύρωσης της διαδικασίας με την οποία απορρίφθηκε η έφεσή του και η υπόθεση προσδιορίστηκε να εκδικαστεί εκ νέου σε δεύτερο βαθμό (από το Τριμελές Εφετείο Δωδεκανήσου Πλημμελημάτων ) χθες, όμως τελικά αναβλήθηκε για τις αρχές Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 52χρονος φέρεται ότι, από το δεύτερο δεκαήμερο του Αυγούστου του 2019 και για ενάμιση μήνα, να συνομιλούσε μέσω μέσων κοινωνικής δικτύωσης με ένα ανήλικο αγόρι, ηλικίας τότε 13 ετών, προτείνοντάς του να το συναντήσει με σκοπό να ενεργήσει γενετήσια πράξη μαζί του.

Μάλιστα, στις 26 Σεπτεμβρίου 2019, ο πατέρας τού ανήλικου, προσποιούμενος τον γιο του συνομίλησε με τον 52χρονο και έκλεισαν ραντεβού σε καφετέρια της Ρόδου, όπου εκεί, μόλις τον συνάντησε, τον ξυλοφόρτωσε. Απολογούμενος στο πρωτόδικο δικαστήριο ο 52χρονος είχε πει ότι μόνο συνομιλούσε με τον ανήλικο διότι νόμιζε ότι είχε κάποιο πρόβλημα και ήθελε να τον βοηθήσει, ότι δεν γνώριζε τι τάξη πήγαινε και πως δεν ήθελε να του κάνει κακό γι’ αυτό και το ραντεβού κλείστηκε σε καφετέρια και όχι οπουδήποτε αλλού.

Πάντως, ο ίδιος είχε παραδεχτεί ότι νιώθει έλξη για τα ανήλικα και πως είχε ζητήσει και επιστημονική βοήθεια γι’ αυτό.

Διαβάστε ακόμη

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου

Αθώοι κρίθηκαν Τούρκος και Ρώσος για διακίνηση μεταναστών στην Κω

Νέος κ.ο.κ.: Αφαίρεση διπλώματος έως και 5 χρόνια

Σύλληψη 22χρονου στην Κω για κροτίδες και δυναμίτες

Συνελήφθη 30χρονος σερβιτόρος για άγρα πελατών