Συναντήσεις με τοπικές αρχές και επικεφαλής φορέων της Ρόδου είχε σήμερα ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ

Συναντήσεις με τοπικές αρχές και επικεφαλής φορέων της Ρόδου είχε σήμερα ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ

Συναντήσεις με τοπικές αρχές και επικεφαλής φορέων της Ρόδου είχε σήμερα ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1663 ΦΟΡΕΣ

Στη Ρόδο βρίσκεται σήμερα το κλιμάκιο της ΓΣΕΕ με επικεφαλής τον πρόεδρο της Συνομοσπονδίας Γιάννη Παναγόπουλο , στο πλαίσιο της προετοιμασίας της 24ωρης Γενικής Απεργίας στις 17 Απριλίου. 

Αφού μοιράστηκε έντυπο υλικό με τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις της Απεργίας σε κεντρικούς δρόμους της πόλης και υπήρξαν συζητήσεις με εργαζόμενους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, οι εκπρόσωποι της ΓΣΕΕ συναντήθηκαν με φορείς της τοπικής Αυτοδιοίκησης και παραγωγικούς φορείς του νησιού.

Στο επιμελητήριο Δωδεκανήσου πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή του προέδρου του Επιμελητηρίου Ιωάννη Πάππου, του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Απόστολου Ασπράκη και Οικονομικού Επόπτη Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, το Γενικό Γραμματέα Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου Κώστα Σπανού, τον πρόεδρο του ΟΕΒΕΔ και Αντιδήμαρχο Ρόδου Νίκο Τσούλο, τον πρόεδρο Ιδιοκτητών Μηχανημάτων Έργου Κώστα Καρεκλά, τον πρόεδρο της ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων και Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη καθώς και τον πρόεδρο του Σωματείου Εστιατορίων Γιάννη Κλούβα .

Κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Απόστολο Ασπράκη είχε στα γραφεία της Περιφέρειας ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος.

Στο Δημαρχείο της πόλης πραγματοποιήθηκε συνάντηση του κλιμακίου της ΓΣΕΕ με τον Αντιδήμαρχο Βάιο Καλοπήτα και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου Κυριάκο Κασάπη.Οι εκπρόσωποι της Συνομοσπονδίας ολοκλήρωσαν τις δράσεις της ΓΣΕΕ στη ρόδο με συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»

«Μάνες της τέχνης» - Πρωτότυπη εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου αύριο με αφορμή τη γιορτή της μητέρας