Για ληστεία της πρώην γυναίκας του πρόκειται να δικαστεί ένας Ρομά

Για ληστεία της πρώην γυναίκας του πρόκειται να δικαστεί ένας Ρομά

Για ληστεία της πρώην γυναίκας του πρόκειται να δικαστεί ένας Ρομά

Ελευθερία Πελλού

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 825 ΦΟΡΕΣ

Για ληστεία από κοινού κατηγορούνται δύο αδέλφια Ρομά και μάλιστα σε βάρος της πρώην γυναίκας ενός εξ αυτών αλλά και ενός 63χρονου από την Πάτρα!

Οι δύο άνδρες, ηλικίας 41 και 46 ετών αντίστοιχα, έχουν παραπεμφθεί σε δίκη για την υπόθεση αυτή, η οποία προσδιορίστηκε να γίνει αύριο από το Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η ιστορία άρχισε να εκτυλίσσεται σε συνεργείο αυτοκινήτων που βρίσκονταν λίγο πριν τις επτά το απόγευμα την 1η Ιουλίου 2019, ο 63χρονος και η 36χρονη Ρομά, η οποία φέρεται να είναι πρώην σύζυγος ενός εκ των δραστών.

Εκεί τους συνάντησαν τα δύο αδέλφια και τότε ο 41χρονος επιτέθηκε στην 36χρονη πρώην σύζυγό του, με αποτέλεσμα, ο 63χρονος να επιχειρήσει να μπει στη μέση για να τους χωρίσει.

Τότε, οι δύο δράστες κατηγορούνται ότι άρχισαν να χτυπούν με γροθιές και κλωτσιές στο πρόσωπο και στο σώμα τον 63χρονο, του αφαίρεσαν μία χρυσή αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό και το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ που είχε στη τσέπη του, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο ίδιος ο παθών στη συνέχεια στην Αστυνομία.

Επίσης, και η 36χρονη Ρομά είχε δηλώσει στην κατάθεσή της, ότι οι δύο άνδρες τής είχαν αφαιρέσει το ποσό των 340 ευρώ.

Μετά την καταγγελία, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου εντόπισαν τα δύο αδέλφια, τα συνέλαβαν και μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος τους, συνοδευόμενοι από τη συνήγορό τους κα Τσαμπίκα Ψαρά, προσήχθησαν ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου, όπου και απολογήθηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και τα δύο αδέλφια είχαν αρνηθεί τα όσα τους καταλογίζονται και είχαν ισχυριστεί, ότι αφενός δεν επρόκειτο για ληστεία και αφετέρου, ότι δεν αφαίρεσαν το παραμικρό από τον 63χρονο ή την 36χρονη.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου Εισαγγελέα, και οι δύο άνδρες είχαν αφεθεί ελεύθεροι, με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισής τους μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους και της απαγόρευσης συναναστροφής τους με τους δύο παθόντες.

Η δίκη τους προσδιορίστηκε να γίνει στις 8 Απριλίου από το Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου.

Διαβάστε ακόμη

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου

Αθώοι κρίθηκαν Τούρκος και Ρώσος για διακίνηση μεταναστών στην Κω

Νέος κ.ο.κ.: Αφαίρεση διπλώματος έως και 5 χρόνια

Σύλληψη 22χρονου στην Κω για κροτίδες και δυναμίτες

Συνελήφθη 30χρονος σερβιτόρος για άγρα πελατών