Κάθειρξη 6 ετών για κλοπή σε κατάστημα

Κάθειρξη 6 ετών για κλοπή σε κατάστημα

Κάθειρξη 6 ετών για κλοπή σε κατάστημα

Ελευθερία Πελλού

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 773 ΦΟΡΕΣ

Ποινή κάθειρξης 6 ετών επιβλήθηκε προχθές από το Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου σε 33χρονο, ο οποίος μπήκε σε κατάστημα, αφαίρεσε διάφορα είδη ένδυσης και όταν έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη, ο οποίος του ζήτησε να επιστρέψει τα κλοπιμαία, τον χτύπησε με το κεφάλι στη μύτη του!

Ο ίδιος ο 33χρονος, όταν ο ιδιοκτήτης του καταστήματος συνέχισε να τον κυνηγάει για να του δώσει πίσω τα ρούχα, έσπασε ένα μπουκάλι κρασί που κρατούσε, τον έβρισε και τον απείλησε ότι θα τον τραυματίσει, ενώ αν καλούσε την Αστυνομία θα του έκανε κακό και θα του έσπαγε το μαγαζί!

Το περιστατικό συνέβη ένα τέταρτο μετά τις 11 το πρωί στις 23 Δεκεμβρίου 2018 στην πόλη της Ρόδου και καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, αστυνομικοί της οποίας και συνέλαβαν τον 33χρονο.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ληστεία (ληστρική κλοπή), και προχθές δικάστηκε από το Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου.

Αν και ο 33χρονος δεν εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου, η δίκη έγινε κανονικά ωσεί παρών, κρίθηκε ένοχος, και του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 6 ετών με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Διαβάστε ακόμη

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου

Αθώοι κρίθηκαν Τούρκος και Ρώσος για διακίνηση μεταναστών στην Κω

Νέος κ.ο.κ.: Αφαίρεση διπλώματος έως και 5 χρόνια

Σύλληψη 22χρονου στην Κω για κροτίδες και δυναμίτες

Συνελήφθη 30χρονος σερβιτόρος για άγρα πελατών