Νέα στέγη απέκτησε η ΑΜΚΕ ΠΑΜΕΑ στους Αγίους Αποστόλους

Νέα στέγη απέκτησε η ΑΜΚΕ ΠΑΜΕΑ στους Αγίους Αποστόλους

Νέα στέγη απέκτησε η ΑΜΚΕ ΠΑΜΕΑ στους Αγίους Αποστόλους

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1216 ΦΟΡΕΣ

Δημοτικό οίκημα παραχωρήθηκε ως νέα στέγη στην αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία "Προσφέρω Αγάπη, Μοιράζω Ελπίδα" (ΠΑΜΕΑ) όπως ανακοίνωσαν με σχετική ανάρτησή τους σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία αναφέρουν:

Με απερίγραπτη χαρά ήρθε η ώρα να ανακοινώσουμε στους καλούς μας φίλους στη Ρόδο και σε όλα τα Δωδεκάνησα πως από σήμερα μας παραχωρήθηκε δημοτικό οίκημα ως στέγη του Π.Α.Μ.Ε.Α στην περιοχή των Αγίων Αποστολών Άνω με αριθμό 20 στην Κοινότητα Ρόδου.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο κ. Αλέξανδρο Κολιάδη, το Τοπικό Συμβούλιο, την κ. Σουσάνα Καρδούλια και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο για την διαρκή και διαχρονική στήριξη τους στον σύλλογο μας, πλέον και με την παραχώρηση στέγης, που πώς και πώς το περιμέναμε!

Σκοπός μας η διασύνδεση της ανακύκλωσης με την προσβασιμότητα.

Είμαστε διαθέσιμοι σε όσους αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα, ώστε να συμβάλλουμε με όλα τα μέσα στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους εθελοντές μας που βοηθούν με τον τρόπο τους ώστε να μπορούμε να συμβάλλουμε στην διευκόλυνση των συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν κινητικές δυσκολίες, καθώς και όλο τον κόσμο που μαζεύει ένα προς ένα τα καπάκια του για τον ίδιο σκοπό.

Είμαστε ευγνώμονες που όλη η Ρόδος και τα λοιπά Δωδεκάνησα μας αγκάλιασαν και στηρίζουν τις δράσεις μας! ΠΑΜΕΑ#Προσφερω#Αγαπη#Μοιραζω#Ελπιδα#Ανθρωπια

Διαβάστε ακόμη

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου