Λύτρωση στο 89’ και νίκη του Διαγόρα στο δημοτικό στάδιο επί του Ολυμπιακού Β’!

Λύτρωση στο 89’ και νίκη του Διαγόρα στο δημοτικό στάδιο επί του Ολυμπιακού Β’!

Λύτρωση στο 89’ και νίκη του Διαγόρα στο δημοτικό στάδιο επί του Ολυμπιακού Β’!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1028 ΦΟΡΕΣ

 

Στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας των play out στη Super League 2 βρίσκεται ο Διαγόρας μετά και τη νίκη του με 1-0 επί του Ολυμπιακού Β’ στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο δημοτικό στάδιο. Λαμβάνοντας υπόψη και το 0-0 ανάμεσα στο Αιγάλεω και τον Παναθηναϊκό Β’, οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται πολύ κοντά στην παραμονή τους στην κατηγορία, χάρις στο γκολ του Λούκιτς ένα λεπτό πριν την συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας στην αναμέτρηση. Στο πρώτο ημίχρονο, ουσιαστικά δεν σημειώθηκε κάτι αξιόλογο, μιας και …φοβόταν ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους. Στην επανάληψη πια ο ρυθμός ανέβηκε σημαντικά και οι φιλοξενούμενοι μάλιστα είχαν δοκάρι με τον Μασούρα στο 54’. Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 80’ σκόραραν, αλλά το γκολ τους ύστερα από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά ακυρώθηκε, αφού ακούστηκε ήχος σφυρίχτρας από την εξέδρα που… μπέρδεψε τους παίκτες κι έκανε τον διαιτητή να δώσει επανάληψη. Στη σημείο εκείνο οι παίκτες των «ευθρολεύκων» διαμαρτυρήθηκαν εντόνως, αλλά, φυσικά, δεν άλλαξε κάτι. Το γκολ της νίκης σημειώθηκε στο τέλος για να δώσει στην ομάδα από το νησί μας τους τρεις βαθμούς μέσα σ’ έξαλλους πανηγυρισμούς.

Φάσεις και γκολ

15’ Με εκτέλεση φάουλ, ο Μανιάς έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

35’ Μετά από σέντρα του Νικολή, ο Μανιάς πάσαρε στον Τσιαντούλα κι αυτός από κοντά με σουτ σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

54’ Εξαιρετικό σουτ του Κωστούλα, βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι στην πρώτη ευκαιρία του Ολυμπιακού Β’.

61’ Από καλό σημείο ο Τσέλιος σούταρε και ο Λαδάς μπλόκαρε.

75’ Ο Σαπουντζής προσπάθησε να απειλήσει με απετθείας εκτέλεση φάουλ, όμως ο Λαδάς δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει.

80’ Ο Σαπουντζής εκτέλεσε κόρνερ και ο Κουτσίδης με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το γκολ ακυρώθηκε καθώς ακούστηκε σφύριγμα από την εξέδρα και ξεγέλασε τους παίκτες που αδράνησαν νομίζοντας πως υπήρξε παράβαση.

89’ Ο Αντετσίνα σέντραρε και ο Λούκιτς με συρτό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0 για τον Διαγόρα.

Διαιτητής ήταν ο Στάθης Μαχαίρας με βοηθούς τους Μητροφάνη και Σταυρόγλου

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Ράτκο Ντόστανιτς): Λαδάς, Αρίας, Δημόπουλος (84’ Σταματούλλας), Δημητρίου, Νικόλης (84’ Μανωλάκης), Μουντές (60’ Μασούρας), Παπατόλιος, Τσιαντούλας, Βολάκης (60’ Αντεσίνα), Λεσάι (67’ Λούκιτς), Μανιάς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ (Αριέλ Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Σγουρός (74’ Σαπουντζής), Τσέλιος (74’ Πινακάς), Αποστολόπουλος, Αργυρίου, Μουζακίτης, Κεραμίδας, Μαρίνος (70’ Κατσουλίδης), Κουτσίδης, Κωστούλας, Μπα (70’ Βλαχομήτρος).

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”