Σε έξι μήνες φυλάκιση καταδικάστηκαν δύο αδέλφια για την κλοπή ποτών

Σε έξι μήνες φυλάκιση καταδικάστηκαν  δύο αδέλφια για την κλοπή ποτών

Σε έξι μήνες φυλάκιση καταδικάστηκαν δύο αδέλφια για την κλοπή ποτών

Ελευθερία Πελλού

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 698 ΦΟΡΕΣ

Ποινή φυλάκισης 6 μηνών με τριετή αναστολή επιβλήθηκε χθες από το Μονομελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου σε δύο αδέλφια, ηλικίας 27 και 28 ετών, που κατηγορούνται για την κλοπή οινοπνευματωδών ποτών, αξίας 243 ευρώ, από σούπερ μάρκετ στο νησί μας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία που έχει γίνει στην αστυνομία η κλοπή έγινε στις 9 Απριλίου στις 7 το βράδυ και άμεσα ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ιαλυσού Ρόδου, οι οποίοι και συνέλαβαν τον 27χρονο και τον 28χρονο.
Οι δύο Ρομά παραπέμφθηκαν στο Μονομελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου και χθες δικάστηκαν και καταδικάστηκαν σε φυλάκιση 6 μηνών με τριετή αναστολή, ο καθένας.


Αξίζει να σημειωθεί πως, ενώπιον του δικαστηρίου, οι δύο άνδρες εμφανίστηκαν μετανιωμένοι, ζήτησαν συγγνώμη για την πράξη τους και είπαν, πως το έκαναν διότι δεν είχαν να φάνε και ουδείς τούς έδινε.

Ωστόσο η κα. Εισαγγελέας της έδρας, είπε, ότι και οι δύο είναι γνωστοί στις διωκτικές αρχές της περιοχής μας, καθώς έχουν απασχολήσει και παλαιότερα, κάτι που φαίνεται και από το ποινικό τους μητρώο, δεν πιστεύει ότι ζήτησαν φαγητό και δεν βρέθηκε κάποιος να τους δώσει και πρότεινε, τόσο ο 27χρονος όσο και ο 28χρονος, να οδηγηθούν στη φυλακή και να εκτίσουν έναν μήνα από την ποινή που τους έχει επιβληθεί και η υπόλοιπη να ανασταλεί. Τελικά, το δικαστήριο αποφάσισε και ανέστειλε και τους έξι μήνες που επέβαλε στους δύο κατηγορούμενους.

Διαβάστε ακόμη

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου

Αθώοι κρίθηκαν Τούρκος και Ρώσος για διακίνηση μεταναστών στην Κω

Νέος κ.ο.κ.: Αφαίρεση διπλώματος έως και 5 χρόνια

Σύλληψη 22χρονου στην Κω για κροτίδες και δυναμίτες

Συνελήφθη 30χρονος σερβιτόρος για άγρα πελατών